Hvilke nettlesere støttes av Shutterstock.com og Shutterstock Editor?

Shutterstock.com og Shutterstock Editor støtter følgende populære nettlesere. Enkelte andre nettlesere vil også fungere, men er ikke offisielt støttet.

Nettlesere for skrivebord:

• Chrome - versjon 36 og nyere
  • Safari - versjon 7 og nyere
  • Opera - versjon 24 og nyere
  • Firefox - versjon 31 og nyere
  • Microsoft Edge - versjon 12 og nyere
  • Internet Explorer - versjon 11

I tillegg støtter Shutterstock.com følgende mobilnettlesere:

• Safari for iOS - versjon 8.4 og nyere

Google Chrome er den anbefalte nettleseren for Shutterstock Editor. Editor er ikke utviklet for bruk med mobil, så funksjonaliteten i mobilnettlesere kan ikke garanteres.

Vi jobber hardt med Shutterstock Editor, men husk at det kun finnes i beta-versjon så langt. (hva betyr det?). Det betyr at det ikke er helt perfekt enda. Mens vi jobber med å legge til nye funksjoner i Editor, oppmuntrer vi brukerne til å gi oss tilbakemeldinger ved å kontakte Kundestøtte.