Hva er Shutterstock API?

For å støtte utviklere og kreative plattformer i å bygge innovative produkter med Shutterstock, har vi gjort vårt API (grensesnitt for applikasjonsprogrammering) tilgjengelig for integrering.

Med Shutterstock API kan tredjeparter levere Shutterstock-bibliotek, søkekapasiteter og lisensfunksjonalitet direkte innen sine applikasjoner. En intern API-integrering strømlinjeformer kreative arbeidsflyter, øker brukerbeholdelsen og kan gi en ekstra intektsstrøm via salg innen plattformen.

I dag driver Shutterstock API over 8 000 applikasjoner og er internt integrert med Google, Facebook, IBM, Wix, Art.com, og mer.

Enkelte brukstilfeller med Shutterstock API:

• Wix-brukere får direkte tilgang til Shutterstock-bilder og videoklipp for å skape flotte nettsteder raskt og enkelt

• Google integrerte Shutterstock API for å levere over 250 millioner royalty-frie bilder for markedsførere innen plattformen for å øke annonseopprettingen og gjøre det enkelt å A/B-teste bilder

• Promo bruker Shutterstock API for å hjelpe bedrifter som produserer videoer av alle størrelser ved å levere over 14 millioner bruksklare Shutterstock-videoklipp direkte til dem.

Lær mer om hvordan du kommer i gang ved å besøke vår Utviklerportal. Vi kan nesten ikke vente på å se hva du skal bygge med vår API.