Hva er Shutterstock API?

Shutterstocks bildebibliotek er blant de største i verden, og vi har gjort det enkelt å benytte seg av denne ressursen med vår API. En API (applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt) gjør det enkelt for tredjeparter å bygge verktøy som kobles sammen med Shutterstock-innhold.

Vår API tillater brukerne å søke etter og laste ned Shutterstock-bildene direkte i produktet/systemet. Koble kundene dine til Shutterstock-innhold til bruk i dine produkter, eller gi de ansatte tilgang til Shutterstock-biblioteket. Eller bli en partner eller forhandler og få kommisjon ved hvert salg. Mulighetene er enorme.

Noen eksempler er:

• AOL-skribenter og redaktører kan søke, forhåndsvise og lisensiere Shutterstock-bildene direkte i AOLs interne CMS
  • Microsoft Powerpoint integreres med Shutterstock-bilder for å tillate brukere å prøve bilder i sine presentasjoner gratis og deretter lisensiere dem sømløst innenfor Powerpoint
  • Facebooks annonseverktøy lar bedrifter og markedsførere innlemme Shutterstock-bilder i annonser

Hvis du vil vite mer om hvordan din bedrift kan integrere Shutterstock-bilder, kontakt oss i dag.