Hva er musikkens filformater, sample rates, and bit rates?

Shutterstock-spor er 16bit (44,1 kHz eller 48 kHz) WAV-filer. Samlinger er 128 kbps (44,1 kHz) MP3-filer. Begge er kompatible med alle store lyd- og videosystemer.

Hvis du har problemer med sporet i et bilderedigeringsprogram, sørg for at lydinnstillingene i prosjektet er satt til å være kompatibel med sample raten og bit raten til Shutterstock-filen. Alternativt kan du konvertere Shutterstock-filen til å matche innstillingene i prosjektet ditt.