Hva er Adobe Touch App Plugins?

Med Adobes Touch Apps kan du skissere ideer på et nettbrett, finjustere bilder i farta, og redigere filmer på smarttelefonen din. Alt sammen er en del av Adobes Creative Cloud, en fullt integrert suite som inkluderer programmer som Illustrator, InDesign og Premiere på stasjonære og mobile enheter. Så hva er Adobe Touch App Plugins? I denne praktiske veiledningen har vi skissert hvordan denne gratis nedlastingen kan synkronisere den kreative arbeidsflyten mellom flere enheter, uansett hvor du er.

Hva er Adobe Touch App Plugins?
I hovedsak konverterer denne pluginen alt arbeid du gjør i en dedikert mobilapp som Photoshop Mix eller Photoshop Sketch, og lar deg gå til desktopversjonen av Photoshop uten problemer. Dette gjelder også for Touch Apper som Adobe Premiere Clip og Illustrator Draw. Deretter kan du enten fullføre prosjektet på datamaskinen eller alternere mellom programmer på forskjellige enheter.

Med Adobe Creative Cloud får abonnenter 20 GB skylagring, noe som betyr at du kan få tilgang til prosjekter på kontoret, datamaskinen din hjemme og kollegaens datamaskin. Så lenge du har innloggingsinformasjon for Creative Cloud og Touch App Plugins installert, er du klar til å begynne!

Laste ned pluginprogrammet
Når du abonnerer på Creative Cloud og besøker installasjonssiden, får du se hele listen over programmer, inkludert Photoshop, Premiere Pro og InDesign. På bunnen av listen finner du Touch App Plugins, med en logo som ser ut som en rød Legoklosse. Klikk på "Download" for å starte installasjonsprosessen. Når installasjonen er fullført, kan du jobbe med prosjektene på ulike enheter.