Hvis jeg oppgraderer en nedlasting til utvidet lisens, bruker det noen av mine eksisterende nedlastinger på abonnementet?

I noen tilfeller vil kunder ha muligheten til å kjøpe en enkelt utvidet lisens når de ser på et bilde. Bare huk av "Oppgrader til utvidet lisens"-boksen og klikk på Last ned. Du vil bli sendt til kassen for å fullføre kjøpet. Dette er en separat transaksjon, og vil ikke bruke av tilgjengelige nedlastinger hvis du har et gjeldende abonnement.

  • Var denne artikkelen nyttig?

Finner du ikke det du leter etter?