Shutterstock-pluginer for Adobe-programmer

Shutterstock-pluginene integrerer den største og nyeste samlingen arkivbilder direkte inn i den kreative fagpersonens arbeidsflyt, og vil gi både inspirasjon og effektivitet til arbeidet. Denne tette integrasjonen med designarbeidsflyten er enda en måte vi jobber med for å styrke verdens historiefortellere uansett hvor og når de jobber.

Hovedfunksjoner for plugin inkluderer:
  • Tilgang til Shutterstocks raske og innovative bildesøkeknologi
  • Mulighet til å redigere et vannmerket bilde gratis, med disse endringene automatisk brukt på bildet ved kjøp
  • Direkte tilgang til eksisterende Shutterstock-kontoer, inkludert Shutterstock Premier
  • Mulighet til å se eksisterende bildesamlinger og få tilgang til tidligere forhåndsviste og kjøpte bilder fra Shutterstock-biblioteket
  • Inspirasjon fra Shutterstocks kuraterte arkivbildesamlinger basert på fargepaletter, stemninger og verktøy

Hva er en plugin?
Shutterstock-pluginene for Adobe Photoshop®, Illustrator®, InDesign®, and Premiere Pro® -programmene gir en rask, enkel og praktisk måte å forhåndsvise, redigere og lisensiere Shutterstock-bilder på, uten å forlate  programmet. Illustrator®-pluginen tillater også innsetting av vektorfiler (men tillater ikke redigering eller vektorlag eller objekter for øyeblikket).

Er arkivbilde-pluginene gratis?
Ja, Shutterstock-pluginene er gratis å laste ned, installere og redigere forhåndsvisninger på.

Hvordan installerer jeg pluginene?

• Last ned pluginene her
  • Åpne og installer den nedlastede pluginfilen
  • Åpne Adobe -appen eller start den på nytt om den allerede er åpen
  • I applikasjonen åpner du Vindu-menyen og klikker på Utvidelse for å åpne Shutterstock-pluginen
  • Registrer deg eller logg inn på kontoen din

Hvem kan bruke pluginen for arkivbilder?
Mac OS X-brukere and Windows 8+-brukere kan installere og bruke pluginen på Adobe -programmer CC2015 og nyere.

Hvordan lisensierer og kjøper jeg bilder?

• For å lisensiere og kjøpe bilder, logg inn på Shutterstock-kontoen din i pluginen, velg bildeabonnementet du vil bruke, og velg størrelsen på bildet du vil sette inn.
  • Hvis du ikke har et bildeabonnement i Shutterstock, kan du besøke oss på nettet for å vise alternativer.

Hvilke versjoner av Adobe Photoshop®-programmet støttes?
Shutterstock-pluginen for Adobe -programmer støtter for øyeblikket Creative Cloud 2015 og nyere.

Hvilke operativsystemer støttes?
Shutterstock-pluginen er kompatibelt med Mac OS X og Windows 8 eller nyere.

Hvilke språk støttes?
Alle plugins er støttet på alle 21 språk som er støttet av Shutterstock.

Teller forhåndsvisninger som bildenedlastinger?
Forhåndsvisninger teller ikke som bildenedlastinger. Sett inn så mange bilder som du vil, rediger, sørg for at de fungerer til dine behov, og deretter lisensier.

Jeg installerte pluginen, men det vises ikke i mine  Adobe-utvidelser. Hva bør jeg gjøre?

• Plugin-en virker med Adobe-applikasjonene CC2015+. Vennligst kontroller at du bruker en kompatibel versjon.
  • Start Adobe-programmet på nytt. Fra Adobe-programmet navigerer du til window (i verktøylinjen), extensions → Shutterstock-plugin.
  • Hvis du fortsatt ikke for tilgang, kan du kontakte oss så hjelpe vi deg gjerne.

Hva om jeg støter på feil eller andre problemer?
Hvis du støter på feil eller andre problemer, som f.eks. vanskeligheter med å installere eller laste ned, kan du kontakte oss for mer hjelp.