Shutterstock-pluginer for Adobe-programmer

Shutterstock-pluginene integrerer den største og nyeste samlingen arkivbilder direkte inn i den kreative fagpersonens arbeidsflyt, og vil gi både inspirasjon og effektivitet til arbeidet. Denne tette integrasjonen med designarbeidsflyten er enda en måte vi jobber med for å styrke verdens historiefortellere uansett hvor og når de jobber.

Nøkkelfunksjoner i pluginene inkluderer:
  • Tilgang til Shutterstocks raske og innovative bildesøkeknologi
  • Mulighet til å redigere et vannmerket bilde gratis, med disse endringene automatisk brukt på bildet ved kjøp
  • Direkte tilgang til eksisterende Shutterstock-kontoer, inkludert Shutterstock Premier
  • Mulighet til å se eksisterende bildesamlinger og få tilgang til tidligere forhåndsviste og kjøpte bilder fra Shutterstock-biblioteket
  • Inspirasjon fra Shutterstocks kuraterte arkivbildesamlinger basert på fargepaletter, stemninger og verktøy

Hva er en plugin?
Shutterstock-pluginene for Adobe Photoshop® og Illustrator®-programmene gir en rask, enkel og praktisk måte å forhåndsvise, redigere og lisensiere Shutterstock-bilder på, uten å forlate Photoshop®-programmet. Illustrator®-pluginen tillater også innsetting av vektorfiler (men tillater ikke redigering eller vektorlag eller objekter for øyeblikket).

Er arkivbilde-pluginene gratis?
Ja, Shutterstock-pluginene er gratis å laste ned, installere og redigere forhåndsvisninger på.

Hvordan installerer jeg pluginene?

• Last ned pluginene her
  • Åpne og installer den nedlastede pluginfilen
  • Åpne Adobe Photoshop® eller Illustrator®-appen eller start dem på nytt om de allerede er åpen
  • I applikasjonen åpner du Vindu-menyen og klikker på Utvidelse for å åpne Shutterstock-pluginen
  • Registrer deg eller logg inn på kontoen din

Hvem kan bruke pluginen for arkivbilder?
Mac OS X-brukere and Windows 8+-brukere kan installere og bruke pluginen på Adobe -programmer CC2015 og nyere.

Hvordan lisensierer og kjøper jeg bilder?

• For å lisensiere og kjøpe bilder, logg inn på Shutterstock-kontoen din i pluginen, velg bildeabonnementet du vil bruke, og velg størrelsen på bildet du vil sette inn.
  • Hvis du ikke har et bildeabonnement i Shutterstock, vennligst besøk vår nettside for å se kjøpsalternativer.

Hvilke versjoner av Adobe Photoshop®-programmet støttes?
Shutterstock-pluginen for Adobe -programmer støtter for øyeblikket Creative Cloud 2015 og nyere. For å bli varslet om versjonsoppdateringer, kan du skrive inn e-postadressen din på bunnen av denne siden.

Hvilke operativsystemer støttes?
Shutterstock-pluginen er kompatibelt med Mac OS X og Windows 8 eller nyere.

Hvilke språk støttes?
Arkivbildepluginen er for øyeblikket tilgjengelig på engelsk. For å bli varslet om språkoppdateringer, kan du skrive inn e-postadressen din på bunnen av denne siden.

Teller forhåndsvisninger som bildenedlastinger?
Forhåndsvisninger teller ikke som bildenedlastinger. Sett inn så mange bilder som du vil, rediger, sørg for at de fungerer til dine behov, og deretter lisensier.

Jeg installerte pluginen, men det vises ikke i mine  Adobe-utvidelser. Hva bør jeg gjøre?

• Pluginen fungerer i Adobe Photoshop® og Illustrator® CC2015+. Vennligst kontroller at du bruker en kompatibel versjon.
  • Start Adobe-programmet på nytt. Fra Adobe-programmet navigerer du til window (i verktøylinjen), extensions → Shutterstock-plugin.
  • Hvis du fortsatt ikke får tilgang, vennligst send en epost til support@shutterstock.com, og ta med en beskrivelse og skjermbilde hvis du kan.

Hva om jeg støter på feil eller andre problemer?
Hvis du støter på feil eller andre problemer, for eksempel problemer med å installere eller laste ned, vennligst send en epost til support@shutterstock.com og ta med en beskrivelse og skjermbilde hvis du kan.