Slik bruker du forhåndsvisningsmodus i Editor

Shutterstock har lenge vært viktig for mange både nybegynnere og profesjonelle designere, samt uformelle hobbyister, som ønsker å bruke de mest fantastiske og unike bildene i sine prosjekter.
 
Vi vet imidlertid at det perfekte bildet bare er det første trinnet i den kreative prosessen, så vi har tatt våre tjenester et skritt videre. Shutterstock tilbyr nå et grafisk design-verktøy i form av et brukervennlig bilderedigeringsprogram. Under hele prosessen trenger du ikke å gjette hvordan designen din kommer til å se ut; når som helst kan du hoppe på Editors forhåndsvisningsmodus for å se hvordan utformingen din tar form. Her er noen tips om hvordan du får mest mulig ut av denne funksjonen.
 
Forhåndsvisningsmodus er slått av når først du åpner Shutterstock Editor. Dette gjør at du kan se det store bildet under den kreative prosessen og være klar over alle elementene du legger inn i ditt design, samt alle linjer og romlig plassering. Du kommer til å se arbeidet lerret i levende farger, mens deler av elementer, eller elementer som ikke er på lerretet vil vises i en mer dempet tone, slik at du enkelt kan skille mellom de to mens du arbeider.
 
Endre prosjektet til forhåndsvisningsmodus
Når du er klar til å se hvordan designet ser ut som et ferdig produkt, går du til nederst til høyre på skjermen. Uansett hvor stor du har størrelsen på lerretet ditt, vil forhåndsvisningsknappen kunne ses med en svart stripe under den. På dette tidspunktet vil en sirkulær knapp være plassert til venstre, i "av"-posisjon. Klikk på den én gang, og den vil gli til høyre til "på"-posisjon.
 
Hva du ser og hva du ikke ser
Nå som du er i forhåndsvisningsmodus, ser du ingenting annet enn lerretet ditt. Du kan se sammensetningen av designelementene dine uten forstyrrelser av det som er utenfor parametrene dine. Hvis du ønsker å se de ytre grensene på bakgrunnen din, klikk inni lerretet og de vil vises. Å klikke på elementer som er delvis ute av lerretet og hele oversikten, både innenfor og utenfor av forhåndsvisningen, vil vises dem. Elementene som er satt helt utenfor lerretet, vises ikke i det hele tatt hvis de ikke klikkes på, noe som kan gjøre dem vanskelige å finne. Du kan finne dem med et raskt klikk ut av forhåndsvisningsmodus.
 
Jobbe i forhåndsvisningsmodus
Mens bilderedigeringsverktøyet er i forhåndsvisningsmodus, kan ethvert element som fremdeles er valgt, endre størrelsen ved å klikke på hjørnet og dra, og lagene kan flyttes til ønsket plassering på, delvis på og utenfor lerretet. Alle grafisk design-verktøy som du ser utenfor forhåndsvisningsmodus, vil fortsatt være tilgjengelig for deg mens du forhåndsviser prosjektet ditt. Du er fri til å klikke frem og tilbake uten risiko for designet og uten å miste noen elementer. Det er ofte gunstig å sjekke oppsettet i forhåndsvisningsmodus før du låser lag, lagrer prosjektet eller deler det endelige designet.

  • Var denne artikkelen nyttig?

Finner du ikke det du leter etter?