Slik bruker du figurer i Shutterstock Editor

Shutterstock tilbyr en rekke flotte bilder, men visste du at Shutterstock også tilbyr brukere et grafisk design-verktøy for å hjelpe dem med å lage den perfekte layouten? Et av de mange verktøyene det tilbyr, er muligheten til å legge til figurer i designet.

På venstre side av skjermen i lerretets verktøylinje finner du figurknappene som er merket med en overlappende trekant og en sirkel. Velg blant de mange gratis alternativene som inkluderer sirkler, firkanter, piler og til og med stjerner. Velg den i hvitt, grått, eller bare som en omriss.. Du kan deretter manipulere din form med et grafisk design-verktøy som tilbys i bilderedigeringsverktøyet slik at du kan lage ditt perfekte design.

• Plassering: Velg formen med et venstre klikk, hold nede, og dra den dit du vil. Bruk distribusjonsknappen midt på objektverktøylinjen for å perfekt justere valget ditt til venstre, høyre, topp eller bunn av lerretet. Du kan også trekke figuren delvis av lerretet eller rotere den ved å bruke den sirklede pilen som ligger under valget. Klikk og dra over flere elementer for å justere tekst til en bestemt figur eller manipulere flere objekter samtidig.

• Størrelse: Velg formen og trekk fra midten av firkanten for å endre bredde eller høyde. Trekk utover fra hjørnet for å opprettholde formforholdene og bare forstørre eller minimere.

• Farge: Klikk på den første knappen på objektverktøylinjen for å se en rullegardinmeny med alle tilgjengelige farger du kan fylle figuren med. Velg fra forhåndsinnstillingene eller lag din egen fra den egendefinerte kategorien.

• Omriss: Objektverktøylinjens andre knapp lar deg lage et omriss for figuren med forhåndsinnstilte eller egendefinerte farger. Du kan også velge stilen og tykkelsen på omrisset.

• Drop-shadow: Legg til en dråpeskygge i formen ved å klikke på den tredje knappen fra venstre. Du kan endre skyggens skarphet, og den horisontale og vertikale forskyvningen. Du kan også velge fargen på dråpeskyggen samt intensiteten og skyggen på fargen.

• Opasitet: Opasitet, eller gjennomsiktighet, kan manipuleres med den fjerde knappen fra venstre. Bare dra prikken fra høyre til venstre for å redusere opasiteten eller tilbake til høyre for en mer solid fyll i figuren. Har du et Shutterstock-bilde som bakgrunn? Dette er den beste måten å bruke en figur samtidig som bildet til en viss grad kan ses under den.

• Vend: Objektverktøylinjens sjette knapp fra venstre lar deg vende figuren og alle manipulasjoner vertikalt eller horisontalt med ett enkelt klikk.

• Lag: Den fjerde knappen fra høyre gir deg muligheten til å skape formen som topplaget, eller å plassere det under andre lag i lerretet ditt, selv om det alltid vil forbli synlig over bakgrunnen.

• Lås: Du kan låse lerretet og alle lagene ved å klikke på låseknappen, som ligger tredje fra høyre i objektverktøylinjen. Dette lar deg legge til flere elementer med bilderedigeringsverktøyet uten å forstyrre det tidligere arbeidet ditt.

• Dupliser: Klikk på den andre knappen fra høyre i verktøylinjen for å duplisere formen og alle dens manipulasjoner i sin helhet.

Og det er det. Det er så enkelt! Begynn å bruke Shutterstock Editor i dag for å se hvordan det kan hjelpe deg med å lage fantastiske design.