Shutterstocks personlige hjemmeside for kunder

Shutterstocks hjemmeside for kundekontoer ønsker deg velkommen med informasjon relatert til ditt nåværende abonnement. Hvis du har flere abonnementer eller produkter, vil du se informasjon om det lengstgående abonnementet eller pakken øverst på hjemmesiden når du er logget inn på kontoen. Du kan enkelt se de andre abonnementene dine ved å velge "se abonnementene dine" fra alternativer-menyen øverst til høyre i velkomstvinduet. Du kan også navigere til siden Mine abonnementer ved å klikke på personikonet på toppen av navigasjonslinjen og få tilgang til profilskuffen.

Oppdag

Fanen Oppdag er designet slik at du enkelt får tilgang til ferskt innhold basert på den nylige aktiviteten din. Anbefalinger for bilder og artister tilpasses basert på det sist sette og nedlastede innholdet. Vi inkluderte også rask tilgang til de nyeste kuraterte samlingene, med hundrevis av bilder som er plukket ut av våre interne kuratorer.

Nylig aktivitet

Denne fanen lar deg raskt bla gjennom samlingene dine. Hvis du ikke har opprettet noen ennå, anbefaler vi at du bruker et øyeblikk til å finne ut mer om denne nyttige funksjonen. Du kan også enkelt se gjennom de nylig sette bildene i tillegg til nedlastede bilder. Få tilgang til den fulle lisenshistorikken din for å se eller laste ned bilder som ble kjøpt for en stund siden.

Vi har fokusert på å ta med de nyttigste funksjonene på kontohjemmesiden, men denne siden er ikke alt som Shutterstock-kontoen din inneholder. Åpne profilskuffen ved å klikke på personikonet i den øverste navigasjonslinjen for å få tilgang til kontoinformasjon og preferanser, samt abonnementer og faktureringsinformasjon.