Shutterstock for iOS og Android

Utforsk. Oppdag. Skap. Få Shutterstock for iOS og Android.

• Gled deg over en banebrytende måte å bla gjennom bilder og videoer på.
  • Søk etter og vis millioner av Shutterstock-bilder og -videoer.
  • Lag og del bildesamlinger på farten
  • Last ned bilder og videoklipp til enheten din med eksisterende planer
  • Kjøp enkeltbilder, bildepakker og videoklipp direkte i appen
  • Vis lisenshistorikken din - selv de som ble lastet ned på en annen enhet/plattform

Hvordan laster jeg ned innhold med mobilappen?

Finn et bilde eller klipp du liker, klikk for å vise bildet og du vil se en rød "Last ned"-knapp under. Velg planen du vil bruke og bildestørrelsen eller -oppløsningen du vil ha, trykk på "Bekreft nedlasting", og bildet eller klippet lastes ned til enheten din. Hvis du ikke har en aktiv plan, vil du se "Kjøp" istedet for "Last ned"-knappen. Etter å ha klikket på den, velg størrelse eller oppløsning og plan, trykk "Bekreft kjøp", og innholdet blir lastet ned til kamerarullen.

Merk: Vektorer kan lastes ned/lagres, men kan ikke åpnes på mobile enheter.

Jeg har lastet ned et bilde til enheten min. Hvor ble det av det?

Du må gi appen tillatelse til å lagre bilder eller klipp på enheten din. For iOS går du til appens innstillinger og kontrollerer at "Lagre til kamerarulll" er merket av. For Android går du til appens innstillinger og kontrollerer at "Lagre til SDCARD" er merket av. Dette vil lagre til hovedalbumet ditt, selv om du ikke har et SD-kort installert.

Når disse tillatelsene er angitt, kan du laste ned innholdet på nytt. Du vil da finne det i hovedalbumet ditt.

Trenger jeg en Shutterstock-konto?

Du kan bruke Shutterstock for iOS uten en Shutterstock-konto, men hvis du har en konto kan du lagre bilder til og manipulere dine bildesamlinger. Bruk samme brukernavn og passord som du bruker på www.shutterstock.com. Hvis du ikke har en konto, kan du opprette en gratis surfekonto i appen.

Hvor mye koster appen?

Shutterstock for iOS og Android er gratis.