Shutterstock Editor: Last opp ditt eget innhold

Editor gjør det enkelt å laste opp ditt eget ikke-Shutterstock-innhold så du enkelt kan tilpasse designene dine. Dette er spesielt nyttig når man lager design med en firmalogo.

Slik laster du opp ditt eget innhold til Editor:
  1. Logg deg på Shutterstock-kontoen din og åpne Editor
  2. I menylinjen til venstre klikker du på "Mitt innhold"
  3. Deretter klikker du på "Opplastninger"
  4. Herfra kan du enten dra og slippe filer fra datamaskinen eller klikke på "Last opp et bilde" for å bla gjennom datamaskinen og velge ønsket fil
  5. Når du har lastet det opp, vil innholdet ditt være tilgjengelig for bruk på andre design så lenge du er logget inn på samme Shutterstock-konto
Hva kan jeg laste opp?
Du kan laste opp JPG- og PNG-bilder opptil 25 MB hver. Totalt 100 filer kan lastes opp til en Shutterstock-konto.

Merk om opplastet innhold: Shutterstock bruker ditt opplastede innhold utelukkende for å gi deg tilgang til det i Editor. Vi selger ikke, lisensierer, distribuerer eller bruker innholdet på noen annen måte.

Se det fra start til slutt: