Redigering av EPS-vektorbilder

Her er noen tips og triks som kan hjelpe med redigering av vektorfiler:

Utklippsbaner:

Utklippsbaner er tilgjengelig på noen, men ikke alle vektorbilder. I de fleste tilfeller vil bildets beskrivelse over forhåndsvisningsbildet vil vise om utklippsbanen er tilgjengelig.

For å frigjøre utklippsbaner: Klikk på grafikken på kunstbordet, høyreklikk, og det vil si, "Frigi utklippsmaske."

For å endre fargemodus: Gå til Fil> Dokumentfargemodus, velg CMYK-farge eller RGB-farge.

For å endre farge: Gå til Vindu> Farge for å vise fargepalett, deretter klikker du på et element og velger forskjellige farger fra paletten med merkeverktøyet.

For å se lag: Hvis du åpner en vektor-fil i Adobe Illustrator, og ikke ser lag, kan du gå til "Lag"-vinduet og låse opp alle "låste" lag.

For å oppheve gruppering av objekter: Hvis du ikke kan redigere et objekt uten å redigere andre, har disse objektene sannsynligvis blitt gruppert. Bruk merkeverktøyet og klikk på objektet og høyreklikk / Ctrl-klikk for å oppheve gruppering av eller gruppere objekt

Hvis du trenger mer hjelp til å bruke vektorer, kan du besøke Adobe Illustrators kundestøtteside.