Hvilke bildeabonnementer tilbyr Shutterstock?

Shutterstock samarbeider tett med vårt voksende fellesskap av kreative bidragsytere - kunstnere, fotografer, videografer og illustratører - for å konservere en samling royalty-frie aktivaer som brukes av skapere over hele verden for å bringe ideer til virkelighet. Vi tilbyr flere alternativer for en rekke kundebehov og budsjetter:

On Demand
Mindre bildepakker for de som bare trenger et bestemt antall bilder. Last ned bildene dine når som helst i opp til ett år. Tilgjengelig i pakker med 2*, 5 eller 25 bilder. Velg fra vår standardlisens eller utvidede lisens. Lær mer om hvilken lisens du trenger.

Abonnementer
Hvis du trenger bilder kontinuerlig, kan våre abonnementer være bra for deg. Enkeltabonnementer kan kjøpes med 10, 50, 350 eller 750 bilder per måned. Teamabonnementer kan kjøpes med 750 eller 1000 bilder hver måned. Abonnementer kommer med vår standardlisens.

Bedriftskontoer:
Bedriftskontoer tillater utvidet lisensiering for flere brukere og kontotilgang for hele teamet, og kan tilpasses deres behov. Kontakt oss, og vi vil finne abonnementet som passer for deg.

For å begynne å laste ned med en gang, velg et abonnement og betal med kredittkort på nett.

Merk: Alle pakker og abonnementer leveres automatisk med automatisk fornyelse. Dette sikrer uavbrutt tilgang til innhold. For abonnementer kan dette alltid slås av på siden med kontoplysninger. For On Demand-pakker kan den slås av under kassen eller når som helst i kontoinformasjonen din. Lær mer om automatisk fornyelse.

*2-pakker er ikke tilgjengelige i alle markeder/regioner