Problemer med nettside og nedlasting

På Shutterstock verdsetter vi tiden og pengene dine. Derfor gjør vi vårt beste for å gjøre prosessen brukervennlig og enkel, og å sikre at arkivinnhold alltid er tilgjengelig for deg. Hvis du har problemer med nettstedet, eller innholdet ditt ikke lastes ned, har vi noen feilsøkingstips du kan prøve.

Godta informasjonskapsler
For at Shutterstock skal kjøre riktig, må du godta informasjonskapsler siden nettstedet bruker dem til å fungere. Kontroller at nettleseren din er satt til å godta informasjonskapsler, som brukes til å lagre data og preferanser og er ufarlig for datamaskinen din. Hvordan du godtar informasjonskapsler vil avhenge av nettleseren du bruker, men hver har en enkel måte å endre innstillingene på.

Slette informasjonskapsler og hurtigbuffer
Hvis nettleseren din lagrer midlertidige filer, kan det føre til problemer med nettstedet. Du må tømme informasjonskapsler og hurtigbuffer fra nettleseren. Igjen, de spesifikke trinnene avhenger av nettleseren du bruker, men et raskt internett-søk tar deg til riktig side.

Hvis du sletter hurtigbufferen din og godtar informasjonskapsler, og det fremdeles ikke virker, bytt til en annen nettleser. Dette vil hjelpe deg med å finne ut om det er nettleserens innstillinger som er problemet, eller om det er datamaskinen din. Hvis en ny nettleser ikke fungerer, kan du prøve en annen datamaskin.

Sjekk for blokkert tilgang
Hvis tilgangen er blokkert, kan det være en proxy-innstilling, en brannmur eller internettleverandøren. Hvis du har problemer med å få tilgang til nettstedet vårt eller andre domener, vil du kanskje kontakte din IT-hjelp eller internettleverandøren din.

Sørg for at du har et aktivt abonnement
Sjekk kontoen din for å sjekke om du har et aktivt abonnement.

Kontroller at ingen i bedriften din har avbrutt abonnementet
Hvis du oppdager at abonnementet din er uventet  inaktiv,  kan det skyldes at noen i bedriften din har endret den. Dette kan være noen andre som har full tilgang til Shutterstock-kontoen, eller kortinnehaveren kan utilsiktet ha stoppet betalingen. Kontakt oss for å undersøke mer om nødvendig.

Når alt annet feiler
Det er vanskelig for oss å fullt ut feilsøke uten detaljer om problemet, så hvis ingenting av det ovennevnte fungerer, oppfordrer vi deg til å kontakte oss. Inkluder følgende informasjon om mulig:
  • Ditt brukernavn/e-postadresse
  • Feilmeldingen, hvis du mottok en
  • URL-adressen der feilen oppstod
  • Skjermbilde av feilmeldingen
  • Feilsøkingstrinn du allerede har tatt
  • Hvilket operativsystem du bruker
  • En liste over nettlesere du har prøvd
Hvis problemene er med å laste ned innhold, inkluderer du også følgende:
  • Klippets eller bildets ID-nummer
  • Klippets oppløsning eller bildestørrelse
  • Din abonnementstype
Dine nedlastinger
Hvis du må laste ned noen klipp eller bilder på nytt, teller de ikke mot de tilgjengelige nedlastingene. Når du har lisensiert et klipp eller bilde, kan du laste dem ned så mange ganger du vil. Hvis du har flere problemer med denne funksjonen, ring gjerne en Shutterstock-representant.