Problemer med nettside og nedlasting

Har du problemer med nedlasting  eller får ikke tilgang Shutterstock-siden? Vi er her for å hjelpe!

Tøm lager og Informasjonskapsler
Problemer med nettstedet forårsakes ofte av midlertidige filer som er lagret på nettleseren din. Prøv å tømme nettleserens lager og informasjonskapsler ved hjelp av disse instruksjonene:

Sørg for din nettleser godtar informasjonskapsler
Shutterstock-siden bruker informasjonskapsler, så sørg for at din nettleser aksepterer cookies. Disse er ufarlige verktøy som brukes til å lagre dine preferanser og andre data.

Prøv en annen nettleser
Hvis ikke det fungere, prøv en annen nettleser (for eksempel  Firefox eller Chrome, som er gratis) på samme datamaskin for å fastslå om det er et problem med nettleseren og innstillingene.

Try a Different Computer
Trying to download from a different computer will help identify is the problem is with the computer you were initially using.

Sikre at tilgangen ikke er blokkert
Siden disse problemene kan variere sterkt, kan vi ikke feilsøke mye. Her er noen generelle problemstillinger rundt blokkert tilgang:

• En brannmur kan blokkere tilgang. Kontroller innstillingene for brannmuren(e) og sørg for at tilgangen til Shutterstock.com og alle dets underdomener er tillatt i brannmuren(e).

• En proxy-innstilling kan blokkere tilgang. Kontroller proxy-innstillingene (dersom det er relevant) og sørg for at tilgangen til Shutterstock.com og alle dets underdomener er tillatt i proxy-innstillingene.

• Din Internettleverandør (ISP) kan blokkere tilgang. Av og til kan bildetunge nettsider som Shutterstock ved et uhell være blokkert av en ISP. Vi anbefaler at du kontakter din ISP for å kontrollere at www.Shutterstock.com og alle dets underdomener tillates adgang av din ISP.

Hvis du er usikker på hvordan du skal tillater tilgang til spesifikke domener, kontakt din systemadministrator eller IT-brukerstøtte.

Ingenting av det fungerte!
Hvis du har prøvd disse alternativene og trenger mer hjelp, kontakt oss med følgende informasjon:

• Din e-post/brukernavn

• Eventuell feilmelding

• URL-adressen der feilen oppstår

• Skjermbilde, hvis det er mulig

• Skritt du har tatt før/mens feilen oppstod

• Operativsystemet (Mac, Windows eller Linux)

• Nettlesere du har prøvd

Hvis du har nedlastingsproblemer, må du også sørge for å sende oss følgende informasjon:

• Bildets/klippets ID-nummer

• Bildestørrelse eller klippoppløsning du prøvde å laste ned

• Abonnement eller planen du prøvde å laste ned fra

Vil nedlasting på nytt bruke opp mine tilgjengelige nedlastinger?
Vær trygg på at å laste ned bilder og videoklipp på nytt ikke teller mot noen aktive abonnementer du har. Bilder og klipp kan lastes ned på nytt på ubestemt tid etter at du har lisensiert dem. Hvis du støter på problemer med denne funksjonen, ikke nøl med å ta kontakt med oss!