Shutterstock lisens for redaksjonell bruk

Shutterstock Editorial gir direkte tilgang til nyheter, sport og underholdning, samt arkivbilder fra våre verdensklasse-fotografer og globale partnere. Vår samling inneholder over 40 millioner bilder, med over 20 000 nye bilder som blir lagt til daglig.

Innhold for redaksjonell bruk kan brukes i trykket eller digitalt:

• Nyhetsartikler
  • Faglitteratur
  • Dokumentarer
  • Andre formål med nyhetsverdi

Redaksjonelt innhold kan ikke brukes i:

• Trykkede cover
  • TV og over-the-top (OTT) programmering som Netflix
  • Reklamer
  • Handelsvarer
  • Produktemballasje
  • Enhver annen kommersiell/kampanjebruk

Hvordan lisensierer jeg redaksjonelle bilder?
Dette redaksjonelle bildet er en del av Shutterstock Editorial, sammen med det nyeste innholdet fra våre redaksjonelle fotografer og globale partnere. Få tilgang til dette bildet ved å lisensiere enten et redaksjonelt enkeltbilde eller en pakke med 25. Se abonnementsprisene her. Bare klikk på den røde "Kjøp nå"-knappen når du ser bildet for å komme i gang. Shutterstock Premier-tilgang er også tilgjengelig, og er perfekt for store bedriftsgrupper som bruker redaksjonelt innhold i høyt volum. Finn ut mer.

Hva tillater Shutterstock Editorial-lisens?
Shutterstock Editorial-lisens kan brukes på følgende måter:

• Bruk av en enkeltperson.
  • Engangsbruk - den kan brukes til én utgave av én enkelt publikasjon eller et annet medium på bare ett språk. Hvis du trenger flere bruksområder, vennligst kjøp en annen lisens.
  • For ikke-kommersielle formål.*
  • For trykket og digital (unntatt kringkasting, kabelnett, OTT-videotjenester, eller i kinoer og på forsider, jakker eller annen emballasje).
  • Opptil 500 000 trykkede kopier.
  • $25 000 skadeløsholdelse per utgave.

*Under noen omstendigheter kan tredjeparts tillatelse måtte anskaffes for å tillate kommersiell bruk av bestemt redaksjonelt innhold. Dette kan innebære å kontakte modell(er) som er avbildet, kontakte kunstneren, etc. Kontakt Shutterstock Premier for å se om saken din gjelder.

Hvordan finner jeg redaksjonelle bilder som ikke krever Shutterstock Editorial-lisens?
Shutterstock tilbyr et bredt utvalg av ikke-kommersielt redaksjonelt innhold som er tilgjengelig for lisensiering under våre standard- og utvidede lisenser. Ta en titt på våre abonnementer her. For å finne innhold merket kun for redaksjonelt bruk, gå til Bilde-fanen og gjør et søk. På søkeresultatsiden klikker du på "Mer" under søkefeltet, og merk deretter "Kun redaksjonelt" -boksen.

Hvordan filtrerer jeg ut redaksjonelt innhold i søkene mine?
Hvis du leter etter innhold til bruk i kommersielle formål, kan du filtrere ut redaksjonelt innhold. Gå til bilde-fanen og gjør et søk. På søkeresultatsiden klikker du på "Mer" under søkefeltet, og huk deretter av "Ikke-redaksjonelt".