Om bildedetaljer

Bildedetaljsiden gir deg fullstendig informasjon om Shutterstock-bilder og vektorer og det er der du vil lisensiere og laste ned innhold.

Forhåndsvisning bildet
Klikk hvor som helst på miniatyrbildet for å forhåndsvise et stort bilde med vannmerke. Du kan dra forhåndsvisningen til skrivebordet for prøveplassering i design, eller du kan klikke på "Last ned en forhåndsvisning"-ikonet under miniatyrbildet for å laste ned en prøve.

Lagre til en bildesamling
Trykk på "Legg til en samling"ikonet under miniatyrbildet for å lagre bildet til en eksisterende samling eller opprette en ny og lagre bildet der.

Del via e-post eller sosiale medier
Jobber du med en klient eller et team og trenger input fra interessenter? Trykk på "Del"-ikonet for en delbar link, send den via e-post, eller del bildet på Facebook eller Twitter. Legg merke til at ved å dele bilder, sendes en vannmerket forhåndsvisning og link til bildet, ikke en lisensiert versjon.

Finn riktig størrelse
Ved siden av miniatyrbildet ser du størrelsesalternativer - S (liten), M (medium), L (stor) og i noen tilfeller XL (superstor). Under hvert vil du finne informasjon som er spesifikke for den valgte størrelsen: pikseldimensjoner, størrelse i tommer, og pikseltetthet (ttp). Du kan også se flere detaljer om alle våre størrelser ved å klikke på "Størrelseguide" ved siden av størrelsene. Husk at det bare er forslag. Du kan alltids komme tilbake og laste ned på nytt i et annet format uten ekstra kostnad hvis du finner ut at den størrelsen du lastet ned ikke passer dine behov.

Rediger bildet
Ønsker du å gjøre noen endringer på bildet? Shutterstock Editor lar deg lage tilpassede design - legge til tekst, figurer, annet Shutterstock-innhold, og til og med ditt eget innhold (for eksempel firmalogo). Når du er ferdig, kan du lisensiere og laste ned det endelige produktet eller sømløst publisere det på sosiale medier. Lær mer om Shutterstock Editor.

Last ned bildet
Hvis du bare ønsker å laste ned bildet, trykk på Last ned-knappen, velg abonnementet du ønsker å laste ned fra (eller kjøpe et nytt abonnement), og etter å ha bekreftet vil bildet bli lastet ned til plasseringen nettleseren laster ned til.

Hvordan fungerer oppgradering til en utvidet lisens?
I noen tilfeller vil brukere kunne oppgradere én enkelt nedlasting til en utvidet lisens. Hvis du ønsker å velge dette, bare huk av boksen på nedlastingssiden, og klikk deretter på Last ned. Du blir brakt til kassen for å kjøpe utvidet lisens. Dette bruker ikke en eksiterende nedlasting hvis du har et aktivt abonnement.

Utforsk mer Shutterstock-innhold
Under bildet finner du en liste over søkeord knyttet til den. Klikk på disse søkeordene for å utforske andre bilder med samme søkeord. Nedenfor vil du se lignende bilder, som vises ved hjelp av vår computer vision-teknologi som "ser" pikslene og finner bilder med lignende sammensetning. Du vil også finne bilder fra samme artist (eller bilder med samme modell, hvis bildet har en). Mange bidragsytere sender inn variasjoner av det samme innholdet, noe som gir brukerne fleksibilitet til å finne det perfekte bildet.

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger?
Vi er her for å svare på eventuelle spørsmål du har, og din tilbakemelding er verdifull for oss - kontakt oss når som helst.