Ny nedlasting av bilder

Med din Shutterstock-konto, kan du laste ned eventuelle tidligere nedlastede bilder på nytt når som helst, uavhengig av om et produkt-abonnement er aktivt eller ikke. Så når du laster ned et bilde, kan du komme tilbake når som helst i fremtiden og laste det ned på nytt.

Du kan laste ned bildet på nytt i alle tilgjengelige størrelser, ikke bare i størrelsen det opprinnelig lastet ned. For å laste ned på nytt i en annen størrelse, må du gå til bildets detaljside i stedet for å laste ned fra nedlastningsloggen. Du kan komme dit ved å klikke på miniatyrbildet på nedlastingsloggen.

Å laste ned på nytt teller ikke mot noen aktive abonnementer du har, så å laste et bilde ned på nytt betyr at du ikke betaler to ganger. Hver gang du laster ned et bilde, vil det vises i nedlastingsloggen. 

Hvis du støter på problemer med denne funksjonen, ikke nøl med å ta kontakt med oss!

  • Var denne artikkelen nyttig?

Finner du ikke det du leter etter?