Leter du etter ferdig design? Sjekk ut Shutterstock Editors maler

Ikke alle som må lage innhold har designkunnskaper. Shutterstock forstår dette og inkorporerer enkle, effektive designfunksjoner i bilderedigeringsverktøyet, slik at brukeren får tilgang til mange maler som kan brukes til en rekke prosjekter. Ved å legge inn bare noen få grunnleggende elementer for tilpassing med dette brukervennlige grafiske design-verktøyet, kan du lage et ferdig produkt som passer dine behov uten å bekymre deg for hvert enkelt element. Det lar deg også integrere en rød tråd i designene dine ved å tilby ensartethet i ditt grunnutseende. Mal-knappen er plassert på venstre side av skjermen, midtveis ned på lerretets verktøylinje. Bare klikk på knappen for å komme i gang.

Størrelser
Hvis du allerede har valgt en forhåndsinnstilt størrelse for lerretet, vil mal-knappen trekke opp alle designene som passer perfekt innenfor disse parametrene. Hvis du imidlertid ikke allerede har dimensjonert lerretet ditt, vil å klikke på mal-knappen hente frem en rullegardin med alle tilgjengelige alternativer sammen med plattformen hvor de er utpekt, og eliminerer behovet for å beskjære eller manipulere prosjektet senere.

• Facebook: Shutterstock Editor tilbyr Facebook-maler. Du kan velge en generell Facebook-bildestørrelse, som er en firkant på 1200 x 1200 piksler, og er ideell for innlegg i nyhetstrømmen. For en invitasjon til å gjøre en bestemt handling, er en lenkemal tilgjengelig i 1200 x 627. En omslagsmal kan også velges, i størrelsen 851 x 315.
  • Instagram: Enten du annonserer et arrangement, har et bilde, eller tilbyr visdomsord, er Instagram-innlegg enkle å lage med en rekke maler i størrelsen 1080 x 1080.
  • Twitter: Designprogrammet tilbyr to maler for Twitter, med mange forhåndsinnstilte innlegg som er dimensjonerte 1024 x 512 sammen med bakgrunner i størrelsen 1500 x 500.
  • Pinterest: Oppfordre brukere til å klikke på Pinterest-innlegget ditt ved å bruke forhåndsinnstilte maler på 736 x 1128.
  • E-post: E-postmeldinger som er estetisk tiltalende åpnes oftere, så bruk toppmalen i størrelse 600 x 300 for å fange mottakerens oppmerksomhet.
  • Presentasjoner: Presentasjoner kan variere, så to malalternativer er tilgjengelige for å fylle dette behovet. Bruk 1024 x 768-malen til generelle presentasjoner, eller prøv stort med den brede designmalen, størrelse 1920 x 1080.

Designelementer
Hver mal fyller inn designelementer som komposisjon, tekstplassering, skrifter og bilder. Dette betyr imidlertid ikke at du ikke kan tilpasse prosjektet slik at det passer bedre til dine behov. Liker du oppsettet, men foretrekker et annet bilde? Bruk det grafiske design-verktøyet på lerretets verktøylinje dedikert til bakgrunner eller velg fra Shutterstocks mange fine bilder for et som passer bedre til dine behov. Eller last opp ditt eget bilde og bruk Editor til å plassere det i prosjektet. Du kan endre farger og skrifttyper som brukes, hvor mye tekst det skal være, og til og med bildeopasiteten. Malene gir deg et utgangspunkt og kan brukes slik de er, men legg ikke begrensninger på dine kreative valg.

Når du er ferdig med å fylle inn malen går du til programverktøylinjen øverst på skjermen. Bruk den røde nedlastingsknappen til høyre for å lagre prosjektet til en fil. Eller legg det ferdige designet umiddelbart frem til seere ved å klikke på den grå deleknappen for å legge det direkte inn på din sosiale medier-profil.

Merk: Editor Basic-brukere har tilgang til et begrenset utvalg av designmaler.