Laste opp ditt eget bilde til Shutterstock Editor

Editor er et kraftig, brukervennlig bilderedigeringsprogram fra fotografiekspertene på Shutterstock. I tillegg til å gi deg tilgang til vårt enorme bibliotek med flotte bilder, illustrasjoner og vektorbilder som kan brukes i Editor, lar vi deg også laste opp egne bilder som du kan endre i verktøyet. Dette lar deg lage tilpassede bilder for bruk i merkevaregrafikk, salgsfremmende designprosjekter og mye mer.

Hente et bilde fra skrivebordet eller konto
Start med å klikke på pilen som peker oppover nederst på verktøylinjen til venstre. En meny vil vises. Herfra kan du bruke tre ulike måter til å hente frem et nytt bilde til Editor for aktiv bruk:

• Laste opp et bilde: Dette lar deg bla gjennom datamaskinens mapper for å finne bildet du vil bruke. For enkelhets skyld er det en god idé å lagre bildet på skrivebordet ditt slik at du raskt kan finne det når du er klar til å laste det opp til Editor.

• Dra et bilde fra skrivebordet: Dette alternativet gir deg friheten til å dra og slippe et fil-ikon i selve opplastingsmenyen.  For å bruke dette alternativet, åpne mappen som inneholder bildet ditt. Skrivebordet er et praktisk sted å lagre bilder, og skrivebordsmappen kan utforskes gjennom et hvilket som helst utforskervindu. Når filen er funnet, klikk og hold venstre museknapp, dra fil-ikonet uten å slippe knappen, og slipp deretter filen ved å slippe knappen over den blå markerte menylinjen i Editor. Bildet er nå klart til bruk.

• Legge til et bilde fra kontoen din: Hvis du allerede har logget på Shutterstock-kontoen, vises tidligere opplastede bilder på opplastingsmenyen. For å legge til et av disse bildene i designet, bare klikk på det. Du kan da bruke det som et objekt på lerretet eller som bakgrunn for resten av prosjektet.

Dersom du ikke har en Shutterstock-konto tar det bare noen minutter å registrere seg, og det er helt gratis. Som medlem kan du enkelt laste opp bilder fra din datamaskin og redigere dem i vårt kraftige redigeringsverktøy. Kontoen gir deg også mulighet til å kjøpe nedlastingskreditter, slik at du aldri trenger å bekymre deg når det er på tide å laste ned et ferdig bilde for deling eller publisering. Du kan lagre arbeidet ditt og hente det frem senere på hvilken som helst datamaskin med internettforbindelse. Bare logg inn på kontoen og Editor vil være klar.

Laste opp et bilde til kontoen din for bruk i Editor
Å legge et nytt bilde til din personlige Shutterstock-konto er veldig enkelt og innebærer mange av de samme trinnene. Begynn med å klikke på opplastingsknappen og bruk utforskervinduet til å finne filen du vil laste opp. For enkelhets skyld kan du først plassere filene dine på skrivebordet eller i nye mapper, bare for å ha bildene til senere opplasting til Shutterstock Editor. Når filene dine er lastet opp, vil du se dem i ditt personlige bildebibliotek. Du kan bruke dem i Editor på egen hånd eller sammen med noen fra av Shutterstocks vakre bildebibliotek. Dette gir deg mer frihet til å lage profesjonelle, attraktive design uten bekymringer