Laste ned videoer på nytt


Med din Shutterstock-konto, kan du laste ned eventuelle tidligere nedlastede videoklipp på nytt når som helst, uavhengig av om et produkt-abonnement er aktivt eller ikke. Så når du laster ned et klipp, kan du komme tilbake når som helst i fremtiden og laste det ned på nytt.

Å laste ned på nytt teller ikke mot noen aktive abonnementer du har, så å laste et klipp ned på nytt betyr at du ikke betaler to ganger. Hver gang du laster ned et klipp, vil det vises i nedlastingsloggen. 

Hvis du støter på problemer med denne funksjonen, ikke nøl med å ta kontakt med oss!
  • Var denne artikkelen nyttig?

Finner du ikke det du leter etter?