Laste ned ditt nye design til Google Drive

En av de bra tingene med Shutterstock Editor er den enkle måten du kan lagre, dele og eksportere ferdige design på. Det kan være vanskelig å lagre design som er opprettet i et konvensjonelt bilderedigeringsprogram. Det er usikkerhet rundt filkompatibilitet og andre begrensninger å bekymre seg for. Alle som jobber som en del av et team som utvikler samordnede designprosjekter, må bruke mye tid på å lage og administrere enkle metoder for fildeling og nettbasert samarbeid. Det kan ta lang tid å sette opp et system, og selv etter at det er "ferdig", kan systemet ta uker eller måneder å perfeksjonere.
 
Shutterstock Editor er en online design-app som enkelt lar deg dele design med venner, familie, kollegaer og andre designere. Vi har tatt med en delingsfunksjon i appen vår som umiddelbart lar deg eksportere ferdig eller midlertidig design til mange forskjellige populære destinasjoner, inkludert Google Drive. Denne nettbaserte lagringsmappen er et ideelt verktøy for mange applikasjoner, inkludert personlige og samarbeidsprosjekter.
 
Saving to Your Google Account
Google Drive er en praktisk lagringsløsning som følger med alle Gmail-kontoer. Registrering tar bare noen minutter og kan gjøres via Googles hjemmeside. Du får en generøs mengde gratis lagringsplass som kan brukes til å organisere dokumenter, regneark, bilder, designprosjekter, videofiler, lydfiler og mye mer.
 
For enkelhets skyld er det best å allerede ha logget på din Google- eller Gmail-konto i en annen fane eller vindu. Deretter klikker du på Del-knappen i Editor og velger alternativet for å dele til Google Drive (du kan bli bedt om å bekrefte passordet ditt). Bare klikk på knappene på de genererte beskjedene, og filen din vil dukke opp på Google Drive-kontoen på bare noen få sekunder. Store filer kan ta noen øyeblikk å laste opp, så unngå å lukke vinduet eller fanene under denne prosessen.
 
Når en fil finnes i Drive, kan den sendes til venner eller medarbeidere, lastes ned til et hjemme- eller en arbeidsdata, eller lastes opp igjen til Editor som et enkelt bilde som kan manipuleres videre og endres med appens egne verktøy.
 
Lagrer bildet i Editor
Editor gir deg friheten til å lagre ditt pågående arbeid i Editor når du logger inn med Shutterstock-kontoen din. Mens både Shutterstock Editor- og Shutterstock-brukerkontoer er gratis å bruke, må nedlastingskreditter kjøpes før de kan lagres. Når du har lagret dine ferdige design på datamaskinen din, kan du laste dem opp til:

  • Din personlige Facebook-konto

  • Din Twitter-konto

  • En personlig eller bedriftsblogg

  • Et personlig fotoalbum

  • Ethvert nettsted du administrerer

Innkjøp av et gruppekreditter er den mest kostnadseffektive måten å sikre at alt går riktig. Dine nedlastingskreditter kan også brukes til delingsfunksjonen som finnes i Editor. For å utforske dette alternativet, velg Del-knappen som er på høyre side av menyen over toppen av appen. Som du kan se, kan dine ferdige design også sendes direkte til cloud-lagringsplassen som er knyttet til Google-brukerkontoen din.
 
Å dele bildene er en rask og enkel måte å forbedre samarbeid og effektivisere kommunikasjonen mellom gruppemedlemmer på. Prøv å eksperimentere med disse funksjonene i dag.

Merk: Lagring av design til Dropbox og Google Disk er bare tilgjengelig for Editor Pro-brukere.

  • Var denne artikkelen nyttig?

Finner du ikke det du leter etter?