Kan jeg lagre bilder for senere bruk?

Med Shutterstocks bildelisenser er det ingen fastsatt tidsramme for bruk av bildene etter nedlasting. Med en Standard bildelisens kan du lagre dem som bilder til eget bruk. Utvidet Bildelisens er nødvendig hvis du ønsker å bruke dem som elementer i digitale maler for salg/distribusjon. For å dele innholdet med medarbeidere på en delt stasjon, DAM, eller nettsky, vær så snill kontakt oss for å lære mer om kontoer med flere brukere.