Kan jeg kjøpe en plan på Shutterstocks mobilnettsted eller i mobilappen?

Både våre iOS og Android mobilapper gjør det mulig for brukere å kjøpe enkeltbilder, i tillegg til noen bildepakker og enkle videoklipp. For å velge fra vårt fulle utvalg av abonnementer, logg inn på nettsiden vår, shutterstock.com

Både vårt mobilnettsted og mobilapper lar brukere registrere seg for nye kontoer og laste ned bilder fra eksisterende abonnementer.

Aktive abonnementer kan brukes på mobilnettstedet og i appen vår, så du har alltid tilgang til dine nedlastinger, uavhengig av hvilken plattform du bruker.