Kan jeg kjøpe en plan på Shutterstocks mobilnettsted eller i mobilappen?

Både vår iOS og Android mobilapper gjør det mulig for  brukere å kjøpe enkeltbilder. For å velge fra vårt fulle utvalg av abonnementer, logg inn på nettsiden vår, shutterstock.com.

Både vårt mobilnettsted og mobilapper lar brukere registrere seg for nye kontoer og laste ned bilder fra eksisterende abonnementer.

Aktive abonnementer kan brukes på mobilnettstedet og i appen vår, så du har alltid tilgang til dine  nedlastinger, uavhengig av hvilken plattform du bruker.