Kan jeg bruke et Shutterstock-bilde på trykk?

Lisensiering av bilder på Shutterstock til trykk i dine kreative prosjekter kunne ikke vært enklere. Vårt klassiske valg, standardlisens, gir automatisk mulighet for opptil 500 000 trykte kopier av bildet.

Har du større planer? Da kan du kjøpe utvidet lisens og heve alle grenser rundt fysiske trykk. I tillegg har den utvidede lisensen en lang liste med ekstra tillatelser og fordeler. Klikk her for å se flere fordeler med vår utvidede lisens.