Kan jeg bruke bildene på produkter som produseres på forespørsel?

Shutterstock sin utvidete lisens tillater bruk av bilder på varer for salg eller reklamedistribusjon. Det er ingen begrensning på produksjonsmetode for varene, om varelageret produseres på forhånd eller om varene produseres ved behov på bestilling av kunden. On demand-produkter inkluderer varer som t-skjorter som trykkes når en kunde velger et eget design, størrelse og farge. Selvpubliserte publikasjoner trykket ved behov, så som bøker, er tillatt i henhold til standardlisensen for inntil 500 000 kopier.

Shutterstock er din kilde til bilder for on demand print på varer.