Kan jeg betale med sjekk?

Shutterstock godtar betaling med sjekk, men det kan forsinke tilgangen til bilder. Umiddelbar tilgang til Shutterstock er alltid tilgjengelig via betaling over Internett. Hvis du foretrekker betaling med sjekk, er dette måten du kan gjøre det.

1. Opprett en konto.
Du må sette opp en konto for å gjøre en betaling med sjekk. Hvis du ikke har en konto, kan du opprette en på vår nettside.

2. Be om en faktura
Send en fakturaforespørsel via e-post til oss med din e-post/brukernavn og abonnementsvalg. Vi vil umiddelbart sende deg en faktura via e-post.

3. Send sjekkbetalingen sammen med en kopi av fakturaen
Uten fakturaen kan kontoaktiveringen din bli forsinket.

Kontoen din blir aktivert så snart vi mottar betaling. Du vil motta en e-postbekreftelse når kontoen aktiveres på e-postadressen som er oppført i kontoen din.