Hvorfor står det "Shutterstock Nederland" på fakturaen min?

Dersom fakturaen indikerer Shutterstock Nederland, BV., sammen med en Nederland-adresse, indikerer det bare at din konto gjør transaksjoner med vår Nederland-enhet. Med mindre du er en kunde som driver virksomhet i Nederland, vil det ikke ha noen innvirkning på din konto, fakturering, eller bruk.

I august 2015, begynte Shutterstock å tildele nye kunder utenfor USA og Canada til vår juridiske enhet i Nederland.

Din konto vil handle med Nederland-enheten hvis du oppfyller begge disse betingelsene:

• du er utenfor USA eller Canada OG
  • du kjøpte ditt første produkt fra Shutterstock på eller etter 3. august, 2015

Kunder som ikke oppfyller disse to kriteriene vil handle med Shutterstocks USA-baserte enhet.

Den viktigste virkningen av denne endringen er for nederlandske kunder: når de utfører transaksjoner med Shutterstock Nederland, BV., vil nederlandske kunder alltid betale MVA, som er nødvendig for all virksomhet mellom nederlandske selskaper. Ikke-nederlandske kunder i EU kan fortsatt legge inn sine MVA-nummer for å bli fritatt fra å betale moms på kjøpstidspunktet.