Hvorfor kan jeg ikke logge meg på?

Tilbakestille passordet ditt
Hvis du har problemer med å få tilgang til kontoen din, må du kanskje tilbakestille passordet ditt. Skriv inn e-postadressen du bruker for Shutterstock-kontoen din. En lenke til en side som lar deg tilbakestille passordet vil bli sendt til den e-postadressen. En e-postbekreftelse som inkluderer innlggingsinformasjonen din vil bekrefte at du har valgt et nytt passord.

Sørg for at informasjonskapsler er slått på
Hvis du har tastet inn innloggingsinformasjonen din riktig og fremdeles ikke kan logge deg på, er det mulig at nettleseren din har blitt satt til å ikke akseptere informasjonskapsler. Du kan kun logge deg på hvis nettleseren din er satt til å akseptere informasjonskapsler.

Slik kan du endre innstillingene for informasjonskapsler:

• Chrome: Slå på informasjonskapsler under Innstillinger>Vis avanserte innstillinger>Personvern>Innholdsinnstillinger. Sørg for at "Tillat angivelse av lokale data (anbefalt)" er valgt. Klikk på "Ferdig."
  • Firefox: Slå på informasjonskapsler under Verktøy >Alternativer >Personvern >Bruk egendefinerte innstillinger for historikk >Aksepter informasjonskapsler fra nettsteder. Klikk på "Unntak," skriv inn Shutterstock.com og klikk på "Tillat."
  • Internet Explorer: Verktøy >Alternativer for Internett >Personvern >Nettsteder >Skriv inn Shutterstock.com og klikk på "Tillat" og "OK."
  • Safari: Velg "Preferanser" i verktøylinjen >Klikk på ikonet "Sikkerhet" >Under "Aksepter informasjonskapsler" velg "Alltid" eller "Kun fra nettsteder du navigerer til" må være valgt >Lukk vindu.

For at du skal få beste mulige nettleseropplevelse på Shutterstock, anbefaler vi at du laster ned nyeste versjon av din favorittnettleser.

Hvis du fremdeles ikke kan logge deg på, kan du gjerne kontakte oss.