Hvorfor er innholdet jeg ønsker ikke lenger tilgjengelig?

Alt innhold på Shutterstock er innsendt av artister/bidragsytere som eier opphavsretten til sitt materiale. Som rettighetshavere, kan kunstnere velge å fjerne bilder, video eller låter fra vår side etter eget skjønn.

Dette er dessverre utenfor vår kontroll, så vi anbefaler alltid å laste ned innholdet du ønsker så snart du har funnet det. Når du først har lastet det ned, har du rett til å bruke innholdet for alltid, selv om bidragsyteren fjerner den fra Shutterstock-samlingen senere.