Hvorfor er innholdet jeg ønsker ikke lenger tilgjengelig?

Alt innhold på Shutterstock er innsendt av artister/bidragsytere som eier opphavsretten til sitt materiale. Som rettighetshavere, kan kunstnere velge å fjerne bilder, video eller låter fra vår side etter eget skjønn.

Dette er dessverre utenfor vår kontroll, så vi anbefaler alltid å laste ned innholdet du ønsker så snart du har funnet det. Når det er lastet ned, bør du lagre alt lisensiert innhold på en sikker lagringsenhet slik at det alltid er tilgjengelig for fremtidig bruk.