Hvordan sletter jeg Shutterstock-kontoen min?

På tross av fordelene som medfølger en Shutterstovk-konto, så kan det være ganger når du må kansellere og ønsker å fjerne kontoen din fullstendig. På grunn av juridiske begrensninger involvert i aksjeinnhold, finnes det ingen måte for deg å slette kontoen din på, uten hjelp fra en shutterstock-representant.

 

Du kan starte forespørselen om å slette kontoen din nederst på din Kontoprofilside. Hvis du ikke hat en aktiv plan, så vil du bli henvist til privacy@shutterstock.com med forespørselen din, og du vil høre fra oss i løpet av 30 dager etter forespørselen din. Hvis kontoen din ikke har en nedlastingshistorikk, vil alle dataene dine bli fjernet fra systemet vårt. Hvis du tidligere har lisensiert innhold fra shutterstock, er vi juridisk forpliktet til å beholde noen data om lisensieringshistorikken, selv etter at kontoen din er slettet.

 

Hvis du har en aktiv plan, så må du kontakte våre støtterepresentanter så skal vi hjelpe deg med å lukke kontoen. Vær oppmerksom på at du vil miste tiltang til alle gjenværende nedlastinger, samt din lisensieringshistorikk når kontoen din slettes.

  • Var denne artikkelen nyttig?

Finner du ikke det du leter etter?