Hvordan slår jeg av automatisk fornyelse?

For å gjøre det enklere for deg er alle Shutterstock-planer er innstilt til auto-fornyelse slik at de ikke må gå gjennom kjøpsprosessen hver måned eller når pakkenedlastninger er tømt.

Hvordan fungerer automatisk fornyelse?

Alle betal-per-nedlastingsbilde, standard and utvidede bildepakker faktureres med automatisk fornyelse på to måter:

  • Flere dager før utløpsdatoen, som er ett år fra kjøpstidspunktet
  • Når den siste nedlastingen er gjort

Månedlige abonnementer fornyes flere dager før slutten av hver faktureringsperiode, og gir deg kontinuerlig tilgang til vårt bibliotek. Hvis du ser en automatisk belastning fra oss, er det en god sjanse for at kontoen din fornyes hver måned.

Kan jeg slå det av?

Hvis du foretrekker å kontrollere hvor ofte planen din fornyes, har du muligheten til å slå av automatisk fornyelse i kontoen din. Bare logg inn på Shutterstock-kontoen din, få tilgang til planer-siden, og endre alternativet for automatisk fornyelse til av.

Automatisk fornyelse er abonnementspesifikk, så eventuelle fremtidige abonnementer du kjøper må ha automatisk fornyelse slått av separat.  Hvis du ikke er interessert i automatisk fornylese, så kan du bare velge fra auto-fornyelses-avkrysningsboksen på ordreoppsummeringssiden på kjøpstidspunktet.

Hvordan avslutter jeg en årsplan?

Hvis du vil stoppe serviceåret ditt hos Shutterstock, kan du slå av fornyelsesfunksjonen når som helst, slik at planen din ikke fornyer seg etter at årsengasjementet slutter.Lær mer om det her.

  • Var denne artikkelen nyttig?

Finner du ikke det du leter etter?