Hvordan lisensiere innhold for et team

Hvis du har et team med fagfolk som jobber med markedsføringskampanjene dine, er et effektivt samarbeid viktig for maksimal effektivitet og åpenhet. Dette gjelder spesielt ved markedsføring med arkivbilder. Se for deg hvor uorganisert og kaotisk ting kan bli hvis alle i teamet hadde sitt eget abonnement på forskjellige leverandører av arkivinnhold.

For å forbedre samarbeidet og spare penger på markedsføringsbudsjettet ditt, vil du at teamet ditt skal være på samme side når bruker arkivinnhold. Lurer du på hvordan du finner arkivinnhold for team? Begynn med å se gjennom Shutterstocks alternativer for abonnement for team.

Fullt arkivtilgang for flere brukere
Mens våre individuelle abonnementer er ideelle for enkeltabonnenter, er teamplanene våre designet for flere brukere. Disse abonnementene gjør samarbeidet mellom teammedlemmer så enkelt som mulig. Juridisk dekning utvides også til alle brukere på abonnementet, så du trenger ikke å bekymre deg for tilstrekkelig lisensdekning. Kostnadene for team-abonnementene våre varierer avhengig av hvor mange brukere du registrerer. Du kan gi tilgang til så få som to brukere, eller så mange som fire eller flere brukere, avhengig av ditt samarbeidsbehov. Ta en titt på løsningene våre for teamher

Å kjøpe arkivinnhold til team kan potensielt spare deg for mye penger, spesielt hvis du for øyeblikket kjøper individuelt arkivinnhold til hver person på teamet. Teamabonnement kan også hjelpe alle med å være på samme side, og å holde seg organiserte mens de jobber sammen med markedsføringsprosjekter.

Tilpassede-/bedriftsabonnementer
Hvis du ikke synes at noen av våre eksisterende abonnementer kan dekke behovet til teamet ditt fullt ut, kan det hende vi kan lage et tilpasset abonnement for dere. KOntakt oss og gi oss beskjed om hva du vil ha, og hva du trenger fra et arkivinnhold-abonnement.. Basert på informasjonen du gir, hjelper vi deg med å finne riktig abonnement fra våre eksisterende programmer eller lage et abonnement som er tilpasset dine behov.