Hvordan laster jeg ned musikk?

Du trenger ikke abonnere for å bla gjennom vårt musikkutvalg, og når du er klar for å laste ned riktig spor, så bare legger du det til handlevognen for betaling.

Lengde på musikkspor

Et fullt spor er en fullstendig musikkmix med en innledning og en ending. Sporenes varighet varierer, og kan være bare 50 sekunder eller så lange som 10 minutter, og kommer i .wav format.

Korte klipp er et sett med musikklipp på 15, 30 og 60 sekunder, designet for TV- og radioreklame. De kan også brukes til podcaster, videoreklamer eller et prosjekt som krever et kort musikkutdrag.

En musikksløyfe er en del som "sløyfer" eller gjentar seg selv i den uendelige. Sløyfer med forskjellige typer og varigheter tilbys  med hvert spor. Merk at sløyfer alltid leveres i .Wav-format kun fordi MP3-format ikke er egnet for sløyfing. Hver musikksløyfe gjentas 3 ganger som en demo i forhånds-musikkavspilleren. Sløyfesettene inneholder alle sløyfene som vises i forhåndsvisningsvinduet og inneholder IKKE et endestykke - kun sløyfene.

En stem er et individuelt lydspor til en sang som adskiller viktige instrumenter. De er veldig nyttige i redigering og remiksing for å lage en unik versjon av sporet.

Musikkfilformater

Etter at du kjøper en lisens fra nettstedet vårt, så vil du kunne laste ned hele filen og en separat zip-fil med korte klipp og sløyfer i .wav-format av kringskastingskvalitet.

Det du hører når du forhåndsviser musikk på Shutterstock Music er komprimert MP3-kvalitet.

Nedlasting

Kunder kan laste ned et spor gratis for de bestemmer seg for å kjøpe. Du klikker bare på "Prøv"-ikonet fra spor-raden, audioplayer eller spordetaljsiden.

Laste ned fra startsiden eller søkeresultatsiden:

• Velg spor og klikk på "Legg til handlevogn"-knappen.

• Når den ligger i handlevognen, velger du enten standard eller utvidet lisens, og klikker på “Kjøp nå.”

• På ordreoppsummeringen klikke du på "Fullfør kjøp".

• Gå til ordrebekreftelse og klikk på "Last ned".

• Last ned hele sporet, "korte  , loops og stems", eller begge filer.

Last ned fra spordetaljsiden:

• Velg enten standard eller utvidet lisens og klikk på "Legg til handlevogn" og deretter ”Vis handlevogn".

• På ordreoppsummeringen klikke du på "Fullfør kjøp".

• Velg "Fullfør kjøp.”

• Gå til ordrebekreftelse og klikk på "Last ned".

• Last ned hele sporet, "korte  , loops og stems", eller begge filer.