Hvordan kan jeg se flere bilder fra samme artist?

Når du finner et bilde du liker, er det naturlig å ønske å se mer fra artisten. Shutterstock har et par måter du kan gjøre dette:

Søkeresultater
Fra søkeresultatsiden, hold over miniatyrbildet og klikk på ikonet "Mer fra denne artisten".

Dette vil ta deg til artistens portefølje med filtrerte resultater ved hjelp av det samme søkeordet. Herfra kan du avgrense søket videre eller se hele artistens portefølje ved å klikke "bilder"-fanen.

Bildedetaljsiden
Når du ser på detaljsiden til et bilde, kan du klikke på artistens navn som er like under forhåndsvisningen av bildet. Dette tar deg til hovedsiden til artistens portefølje. Herfra kan du avgrense søket etter behov.

Du kan også bla ned på bildedetaljsiden for å se lignende bilder fra samme artist eller fra andre artister. Ved å klikke på "Se alt" tar du deg til porteføljen.