Hvordan kan jeg laste ned bilder?

Du trenger ikke være abonnent for å bla gjennom våre over 300 millioner bilder, og du kan til og med opprette en samling for bildene dine før du bestemmer deg for en plan. Når du er klar for å laste ned bildene, så må du velge abonnementsplanen som passer til dine behov før du kan laste ned. Etter at du setter opp planen din, så er det noen få enkle måter du kan laste ned et bilde på.

Fra en bildesamling

Hvis du laster ned fra en bildesamling, så vil følgende trinn gjøre prosessen enklere for deg.

• Klikk på samlingen du vil laste ned fra

• Velg bilde og la markøren peke på det

• Klikk på nedlastingsknappen når den dukker opp

• Når du klikker på last ned, så vil en oppsummering vises

• Velg bildestørrelse og plan som du bruker for å laste ned

• Klikk på last ned

• Etterhvert som bilde begynner å lastes ned, så blir du sendt tilbake til samlesiden, og du kan starte prosessen på nytt

Når du har opprettet en samling eller bruker en av våre, så gjør vi det lett for deg å holde styr på bildene du ønsker å bruke, til og med før du blir abonnent.

Fra bildedetaljersiden

Når du laster ned fra denne bildedetaljsiden, må du følge disse trinnene:

• Hvis du laster ned et JPEG, må du velge bildestørrelse ved siden av bildet: lite, medium, stort

• Vi anbefaler å laste ned den store størrelsen og deretter endre størrelse ved behov.

• Klikk på den røde Last ned-knappen.

• Nedlastingsskuffen vil åpne seg

• Velg planen du vil kjøpe, hvis du kun har én plan, så vil den være standard

• Trykk på bekreft og last ned

• Bildet vil bli lastet ned umiddelbart til mappen du har valgt

Fra Søkeresultater siden (Hvis du har en aktiv plan)

Hvis du har en aktiv bildeplan kan du til og med lisensiere bilder fra søkeresultater-siden:

• Flytt markøren til bildet du vil laste ned

• Velg Last ned-knappen på bildet - mer at du kun vil se denne funksjonen hvis du har en aktiv bildeplan.

• Nedlastingen vil gå tilbake til standard stort format for JPEG-bilder, og en vektorfil for .EPS-bilder. (Hint: Hvis du vil ha flere alternativer, som f.eks. bildestørrelse eller vektor som en JPEG, må du velge selve bildet)

• Nedlastingsskuffen vil åpne seg

• Velg planen du vil kjøpe, hvis du kun har én plan, så vil den være standard

• Trykk på bekreft og last ned

• Bildet vil bli lastet ned umiddelbart til mappen du har valg

I enkelte tilfeller når du laster ned et bilde, så kan det hende du får et valg om å velge en utvidet lisens. Hvis du ønsker dette, så kan du bare krysse av i boksen. Dette er en separat transaksjon/lisens, og vil ikke bruke av tilgjengelige standard nedlastinger.

Har du problemer eller spørsmål?

Vi prøver å alltid være tilgangene for alle kundene våre. Selv om enkelte planer kommer med en dedikert kontorepresentant, så vil en Shutterstock-kundeserviceagent alltid ta telefonen når du ringer og svare på eventuelle spørsmål du har om vårt innhold, våre planer og hvordan man laster ned.

Selv om det skal være enkelt å laste ned fra vårt nettsted, så skjønner vi at det kan oppstå tekniske problemer som du ofte ikke kan gjøre noe med. Du må gjerne kontakte oss hvis du trenger hjelp.