Hvordan kan jeg laste ned bilder?

Shutterstocks gratis surfekonto lar deg utforske vårt enorme bibliotek og lage bildesamlinger hvor du kan samle bilder. Når du er klar til å laste ned bilder, må du kjøpe et abonnement. Sjekk ut våre abonnementer her. Når du har kjøpt et abonnement, er du klar til å laste ned.

Når du er klar med et abonnement, er det flere måter å laste ned på.

Last ned fra bildedetaljersiden:

1. Ved siden av bildet kan du se bildestørrelser : S (liten), M (medium), L (stor), og XL (superstor - når tilgjengelig). Velg den størrelsen du ønsker (vi anbefaler å laste ned stor størrelse og deretter skalere den etter dine behov).
  2. Klikk på den røde Last ned-knappen.
  3. Nedlastningsiden vil vises. Hvis du har ett abonnement, vil det automatisk bli brukt. Hvis du har mer enn ett, kan du velge det du vil bruke i rullegardinmenyen. I noen tilfeller vil du kunne oppgradere nedlastingen til en utvidet lisens. Bare huk av boksen for å melde deg på. Dette bruker ikke en av dine tilgjengelige nedlastinger - det er en egen lisens/transaksjon.
  4. Når du har valgt ditt abonnement, trykk på Bekreft og last ned-knappen. Bildet skal da umiddelbart begynne å laste ned til mappen hvor nettleseren lagrer nedlastinger.

Last ned fra en bildesamling:

1. Gå til samlingen du vil laste ned fra
  2. Hold musepekeren over et bilde, og klikk på Last ned
  3. En oppsummering av nedlastinger vil dukke opp (du trenger ikke å forlate samlingen din)
  4. Velg bildestørrelse og abonnementet du vil bruke
  5. Klikk på nedlasting, og du vil bli droppet tilbake til samlingen, og bildet lastes ned umiddelbart

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger?
Vi er her for å svare på eventuelle spørsmål du har, og din tilbakemelding er verdifull for oss - kontakt oss når som helst.