Hvordan kan jeg dele min bildesamling med andre?

Shutterstock tilbyr brukerne et par måter å dele bildesamlinger på, slik at du kan velge den metoden som passer best til dine behov. 

Klikk på Del-knappen for å komme i gang.

Del en link for å se innholdet i samlingen
Trenger du bare å dele en kun visning-link til noen? Det er to måter å gjøre dette på. 

  • Ved å bruke "Del link"-alternativet kan du kopiere en delbar URL til utklippstavlen med bare ett klikk, som lar alle med linken se, men ikke redigere innholdet. Dette fungerer for å dele med brukere som ikke har Shutterstock-konto.
  • For å sende en visninglink via e-post, bare skriv en e-postadressen, velg "Kan se" og legg til en melding. Når du trykker "del" vil brukeren bli tilsendt en e-post med en link for å se samlinger. De trenger ikke Shutterstock-konto for å se.

Del via e-post
Trenger du å invitere andre Shutterstock-brukere til å samarbeide på en samling? Bare skriv inn e-postadressen koblet til deres konto, velg "Kan redigere" og legg til en melding. Når du trykker "del" vil de motta en e-post, og vil se samlingen på deres Shutterstock-konto. Dette gir brukerne muligheten til å legge til og fjerne bilder fra samlingen, men ikke slette samlingen.

  • Var denne artikkelen nyttig?

Finner du ikke det du leter etter?