Hvordan får jeg en kvittering?

Alle kvitteringer blir lagret i kontoen, slik at du kan få tilgang til og/eller skrive dem ut når du trenger det.

Slik får du en utskrevet kvittering:

1. Klikk her for å åpne kontodetaljer (eller logg inn på kontoen din og klikk på Min konto øverst til høyre på skjermen, og trykk Kontodetaljer)
  2. Velg Kjøpshistorikk fra menyen til venstre
  3. Herfra ser alle oppførte kjøp og kan klikke på kvitteringslinken for å vise transaksjonens kvittering

Hvis skattemyndighetene i landet ditt krever en faktura med en original underskrift, eller hvis du trenger en faktura i tillegg til en kvittering eller har andre forespørsler, kan du gi oss beskjed. Vi kan hjelpe deg med disse forespørslene.