Hvordan får jeg en kvittering?

Kvitteringene for alle kjøpene dine er lagret på din Shutterstock-konto. Naviger til din Kjøpshistorikk, der kommer du til å se en linje for hvert kjøp. I høyre kolonne vil du se kvitteringsnummer. Klikk på denne for å åpne en ny kategori og vis med kvitteringsnummer. Følgende informasjon vil være inkludert:

• Faktureringsadresse

• MVA-nummer hvis aktuelt

• Kjøpt produkt

• Pris med separat linjeelement for skatt

• Shutterstocks kontaktinformasjon, og

• Vilkårene for kjøpet ditt.

Kvitteringen fungerer også som en kredittnota hvis en refundering ble kreditert til kontoen din.

For å skrive ut eller lagre en kvittering i PDF-form.

For å skrive ut en bilde- eller fotkvittering velger du bare Skriv ut fra nettleserens filmeny. For å lagre en PDF-versjon, vil du, etter at du har klikket på utskrift, se et alternativ for å lagre eller åpne kvitteringen som en PDF. Den eksakte prosessen vil variere litt avhengig av nettleser.