Hvordan får jeg en kvittering?

Kvitteringene for alle kjøpene dine er lagret på din Shutterstock-konto. Naviger til din Kjøpshistorikk, der kommer du til å se en linje for hvert kjøp. I høyre kolonne vil du se kvitteringsnummer. Klikk på denne for å åpne en ny kategori og vis med kvitteringsnummer.

For bilde- og fotokvitteringer
Bilde- og fotokvitteringer vil åpne en utskriftsbar kvitteringen i et nytt nettleservindu. Dette vil inkludere din fakturaadresse, MVA-nummer om nødvendig, kjøpt produkt, vår kontaktinfo og vilkårene for kjøpet ditt.

For musikkkvitteringer
Etter at du har klikket på kvitteringslenken vil en ny fane åpnes. Der ser du kvitteringen i nettsideformat i stedet for utskriftsformat. På denne siden hvis du klikker på "Vis fullstendig ordreinformasjon" vil den bli utvidet til å vise relevant informasjon, som f.eks. kjøpsdato, beløp og fakturaadresse.

Skrive ut eller lagre en kvitterings-PDF
For å skrive ut en bilde- eller fotkvittering velger du bare Skriv ut fra nettleserens filmeny. For å lagre en PDF-versjon, vil du, etter at du har klikket på utskrift, se et alternativ for å lagre eller åpne kvitteringen som en PDF. Den eksakte prosessen vil variere litt avhengig av nettleser.

For å skrive ut en musikkvittering vil du, etter at du åpner den nye fanen, se en "Skriv ut kvittering"-knapp øverst midt på siden. Dette vil åpne nettleserens utskriftsdialog, der du kan skrive ut kvitteringen fra. Fra utskriftsdialogen vil du også se et alternativ for å lagre som PDF.