Hvordan får jeg en faktura?

Selv om vi ikke gir fakturaer for kjøp på nettet, er kvitteringer lett tilgjengelig i kjøpshistorikken. Når du er logget på kontoen din, klikk på rullegardinmenyen "Min konto", deretter "Kontodetaljer ". Du vil se "Kjøpshistorikk" på venstre side av skjermen. Denne delen dokumenterer alle kjøpene og inneholder en link til hver kvittering.

Hvis du trenger faktura før kjøpet, kan våre tilpassede abonnementer være et godt alternativ for deg. Kontakt oss i dag for mer informasjon.