Hvordan endrer jeg faktureringsinformasjonen min?

Gjennomgå og rediger faktureringsinformasjonen din på Fakturering-siden. Kontroller at du er logget inn på din Shutterstock-kontoen din, naviger til Min konto, så ser du flere kategorier i menyen på venstre side av siden.

Administrere betalingsmetoder

Hvis du klikker på Fakturering, kan du administrere betalingsmåter og faktureringsadresse.

• Hvis du vil legge til en betalingsmetode, velger du Legg til en betalingsmetode

• Hvis du vil angi en standard betalingsmetode, åpner du betalingsalternativet ditt og velger Gjør til standard betalingsmåte. Alle fornyelser blir gjennomført med denne betalingsmetoden.

• Hvis du vil slette en betalingsmåte, åpner du betalingsalternativet og velger Slett

Administrere faktureringsadresse

Du kan legge til en standard faktureringsadresse for kjøpene dine. Denne adressen vil bli brukt i skattevurderingen.

• Hvis du vil legge til en faktureringsadresse og skatteinformasjonen din, velger du Legg til faktureringsadresse

• Hvis du vil oppdatere faktureringsadressen og skatteinformasjonen din, klikker du på Rediger til høyre for adressen din og endrer informasjonen.

For mer informasjon om Shutterstocks skatteinnsamling i USA, klikk her, for Shutterstock skatteinnsamling for ikke-amerikanske kjøp, klikk her.