Hvordan endrer jeg passordet mitt eller får tilgang til Shutterstock igjen?

Glem passord

Shutterstock gjør det lettere for deg å komme tilbake inn på kontoen din raskt og trygt. Først klikker du på Logg inn-knappen øverst til høyre på hjemmesiden. Deretter vil du kunne klikke på Glemt passordet? og angi e-posten du bruker for Shutterstock. En e-post for passordnullstilling vil bli sendt til deg umiddelbart. Sørg for å sjekke spam-mappen din hvis det er en e-post du ikke får i den vanlige innboksen din.

Glemt e-post

Vi sier fra hvis e-postadressen du anga ikke er i systemet ditt, og ber deg om å prøve en annen e-postadresse. Når du angir riktig e-postadressen tilknyttet din Shutterstock-konto, så vil du kunne be om en lenke for å nullstille passordet.

Hvis du ikke kan identifisere hvilken e-postadresse du brukte, så kan du kontakte oss så skal vi hjelpe deg å få tilgang igjen, gitt at du kan bekrefte hovedopplysningene i kontoen. Hvis du vet ditt Shutterstock-brukernavn, eller nylig har blitt belastet, kan denne informasjonen hjelpe oss å hjelpe deg med å få tilgang til kontoen din raskere.

Logget inn, men glemt passord

Du kan oppdatere passordet ditt fra Profil i dine kontoopplysninger. Hvis du er logget inn, men ikke husker det nåværende passordet ditt, så logger du bare ut og bruker Glemt passord? lenken for å få en e-post for å nullstille passordet.