Hvordan avbryter jeg Shutterstock-abonnementet mitt?

For å sikre at du har tilgang til alle nedlastingene du trenger, når du trenger dem, tilbyr Shutterstock forskjellige abonnementer. Vi har abonnementer for individuelle brukere og for flere brukere, og vi kan til og med lage et som er tilpasset dine behov. Fordi vi har abonnementer, kan du kansellere dem så enkelt som å endre kontoalternativene til rett tid.

Alle våre abonnementer gir full tilgang til millioner av bilder, grunnleggende redigeringsfunksjoner, gratis programtillegg for programmene du bruker mest, og muligheten til å dele og lage samlinger i nedlastingene dine. Andre alternativer som tilbys med bedrift- og team-abonnement inkluderer:

• Lisensdekning for flere brukere
  • Profesjonelle redigeringsfunksjoner
  • En kontorepresentant dedikert til å hjelpe deg med å administrere kontoen din

Enten du har en kontorepresentant eller ikke, gjør vi det enkelt å administrere Shutterstock-abonnementet ditt. Selv om det er betydelige fordeler ved å holde abonnementet aktivt, kan du også kansellere abonnementet ditt på egen hånd, basert på følgende retningslinjer.

Årsabonnementer

Årlige abonnementer faktureres månedlig og tilbyr en nedsatt månedlig pris for innhold fordi du har inngått en årslang forpliktelse. Hvis du må avbryte før året er omme, kan det vurderes en tidlig abonnementprisjustering for kanselleringen. Hvis du har et årlig abonnement og må avbryte før engasjementet er ferdig, kontakt oss.

On-Demand-pakker og månedlige abonnementer

Våre on-demand-pakker og månedlige abonnementer fornyes automatisk. On-Demand-pakker gir tilgang i et år for eventuelle gjenværende nedlastinger du har kjøpt. Når månedlige abonnementer kanselleres, beholder du tilgangen frem til neste faktureringsdato. For å avbryte disse abonnementene, gå til siden Abonnementsiden, og slå av alternativet for automatisk fornyelse.

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål om hvordan du kansellerer abonnementet eller hvordan du gjør noe annet i kontoen din, oppfordrer vi deg til å kontakte en av våre representanter i dag via live chat, e-post eller telefon.