Hvordan anbefaler Shutterstock bilder som ligner på dem jeg ser på?

I kjernen er Shutterstock et teknologisk selskap. I vårt kontinuerlige arbeid med å fornye og skape en bedre kundeopplevelse, har vi introdusert omvendt bildesøk for å hjelpe deg med å finne det perfekte bildet raskere.

Visuelt like bilder
Noen bildenettsteder bruker algoritmer som bruker nøkkelord for å vise like bilder og hjelpe deg med å oppdage nye. Noen ganger når det ikke helt opp. For å løse dette problemet har vi innlemmet datavisjonsteknologi i disse anbefalingene, og vi er glade for å kunne tilby svært forbedrede anbefalinger. Disse anbefalingene stoler ikke på nøkkelord tilknyttet bilder. I stedet "ser" teknologien bildepikslene og analyserer dem ved siden av våre mer enn 70 millioner bilder for å finne andre som er like.

Lignende resultater vises på bildedetaljsiden, rett under hovedbildet. Vi tilbyr også lignende bilderesultater basert på det siste søket ditt på den personlig tilpassede kontosiden, som kan vises hvis du er logget inn på kontoen.