Hvor er filene jeg lastet ned?

Nedlasting
På en datamaskin vil nedlastingen starte automatisk rett etter at du lisensierer den digitale filen. Avhengig av nettleseren fin, så vil filen din enten lagres direkte i nettleserens nedlastingsmappe, eller så vil du bli bedt om å velge en mappe som du vil lagre filen i. Dette gjelder også nedlastinger fra innen Shutterstock Editor.

Hvis din nedlasting ikke startet automatisk, så kan du be om å få starte prosessen manuelt igjen fra nedlastingens bekreftelsesside. Hvis du må laste ned filen på nytt, så kan du alltids navigere til din Lisenshistorikk og laste ned filen på nytt gratis, og velge en ny mappe.

Søke etter filen
Ettersom alt Shutterstock-innhold er merket med en numerisk ID, så kan du kjøre et søk med en spesiell ID for å finne ut hvor ditt bilde, video eller musikklipp er på datamaskinen.

Shutterstock app
Nedlastingen er lagret innen selve appen. Fra innstillingsdelen i appen kan du også velge å lagre dine nedlastinger til kamerarullen også. Merk at dette gjelder kun bilder, og ikke vektorbilder.