Hva er Shutterstock Showcase?

Shutterstock er bra på innovasjon, og derfor skapte vi Showcase. Trenger du inspirasjon? Disse kreative verktøyene lar deg utforske vår samling på nye, spennende måter:

• Raffiner: Søk, velg deretter de beste resultatene. Datavisningsteknologien vår vil finne bilder med samme utseende.
  • Avslør: Velg et bilde på nettet, og vår Chrome-utvidelse vil matche med et fra vår samling - royaltyfritt og klar til bruk.
  • Sammensetningssøk: Trenger du et bestemt utseende på bildet ditt? Legg til søkeord på et lerret og sted der du vil at objektene skal vises.
  • Kopier rom: Vil du legge til tekst i et bilde? Bruk denne nye funksjonen til å finne bilder med riktig mengde hvitt rom.