Hva betyr "reversert belastning"?

I EU betyr dette bare at vi har lagt inn et gyldig MVA-nummer til din Shutterstock-konto, og fjernet momsavgift. Det indikerer at MVA-en du skylder er ditt ansvar. I stedet for å betale MVA under bestillingsprosessen, velger du å håndtere MVA på egen hånd.

Merk: Hvis du er en nederlandsk kunde, kan du gjøre transaksjoner med Shutterstocks nederlandske foretak. Hvis dette er tilfellet brukes MVA alltid på din bestilling, uavhengig av MVA-status.