Hvordan kan jeg bruke bildesamlinger?

Selv uten kjøp kan du bruke Shutterstock til å søke etter bilder, og samlinger gjør det enkelt å holde oversikt over de du liker.

Lagre bilder til en samling
Det er mange måter å legge til bilder i en samling. Generelt, se etter den runde +knappen, spesielt når du holder over et bilde. Klikk på knappen for å trekke opp en meny der du kan velge samlingen du vil legge bildet til eller opprett en ny samling.

Se dine samlinger
Du kan finne samlingene dine ved å klikke Min konto øverst til høyre på skjermen.

Bruke samlinger
Du kan legge til og slette bilder, kopiere eller flytte dem fra en samling til en annen, og legge til et forsidebilde for hver samling.

Dele samlinger
Klikk på "Del" -knappen for å invitere andre Shutterstock-brukere til å redigere samlingen eller inviter noen til å se den.

Last ned fra samlinger
Bilder kan lastes ned uten å forlate samlingen din. Bare klikk på Last ned-knappen når du holder over et bilde, og en nedlastingsboks vil føre deg gjennom prosessen. Bilder du har lisensiert før, viser en Last ned på nytt-knapp.