Grunnleggende om Shutterstocks Team Experience

Shutterstocks Team Experience gir en robust opplevelse for teamsamarbeid. Administratorene kan invitere og fjerne brukere og administrere abonnementer. Les videre for informasjon om noen av Team Experience-funksjonene som tilbys.

Hva er forskjellene mellom administratorer og teammedlemmer?

 

FunksjonAdministratorTeammedlem
Inviter og administrer teammedlemmer
Kjøp og administrer abonnementer
Administrer betalingsprofiler
Last ned
Se teamets lisenshistorikk og last ned ned på nytt
Lag og del samlinger


Administratorer


Kan en teamadministrator velge navnet på teamet?

Ja. TeamTeamadministratorer vil bli bedt om å velge et teamnavn og en avatar for å identifisere teamet ved innlogging. 

 

Hvordan kan administratorer endre teamnavnet og -avataren?

Administratorer kan når som helst endre teamnavnet og -avataren. Klikk på den horisontale ellipsen ··· ved siden av teamnavnet for flere alternativer. 
 


Skriv inn et teamnavn som representerer teamet eller hvordan kontoen brukes.

Last opp en avatar som representerer teamet eller hvordan kontoen brukes. Alternativt kan du velge en av de forhåndsinnstilte avatarene.

 

Hvordan kan administratorer invitere nye brukere?

Shutterstocks Team Experience tilbyr hvert teammedlem en unik innlogging og gir administratoren muligheten til å invitere nye medlemmer til teamet, opptil antallet som ble tildelt da abonnementet opprinnelig ble kjøpt. Slik kan administratorer invitere nye brukere:

1. Klikk på "Min konto" øverst til høyre på Shutterstock-siden, og velg deretter "Team"

2. Dette tar deg til teamets dashbord:

3. Fra teamets dashboard klikker du på den røde “Inviter”-knappen og skriver inn e-postadressene.

Hvis brukeren du inviterer allerede har en Shutterstock-konto, vil de kunne være med på teamet gjennom sin nåværende konto så lenge de ikke har et aktivt abonnement. Hvis de ennå ikke er en Shutterstock-bruker, vil de automatisk registreres når de godtar invitasjonen.

Hvordan kan administratorer administrere ventende invitasjoner?

Klikk på den horisontale ellipsen ··· ved siden av inivtasjonen for flere alternativer.  Teamadministratorer kan invitere på nytt, kopiere invitasjonslenken eller fjerne:

  • Invitere på nytt: Send invitasjonen e-post til brukeren på nytt.

  • Kopier invitasjonslink: Klikk for å kopiere invitasjonslenken. Administratorer kan dele denne lenken med brukere som opplever problemer med å motta invitasjonen via e-post.

  • Fjern: Avbryt en ventende invitasjon sendt til brukeren.

Teammedlemmer

Hvordan aksepterer nye brukere en invitasjon til å bli med i et team?

Det er lett å godta en invitasjon og bli med i et team. Slik gjør du det!

Etter at en administrator inviterer deg til å bli med, vil du motta en e-post med en lenke for å komme i gang. Klikk "Kom i gang" for å begynne.

Hvis du er en ny Shutterstock-kunde, velger du et passord for å opprette kontoen din og blir automatisk med i teamet.

 

Hvis du allerede har en Shutterstock-konto, skriver du bare inn ditt eksisterende passord, så blir du automatisk med i teamet.

Etter innlogging blir du bedt om å oppgi navnet ditt slik at administratorene og teammedlemmene dine kan identifisere deg.

Klikk deretter på "Bli med i team", så vil du se kontosiden din og et velkomstbanner øverst. Det er alt, du er klar til å begynne å bruke det nye teamabonnementet ditt og samarbeide med kollegaene dine!

 

For mer informasjon om våre Team Experience-abonnementer, eller for å be om en demonstrasjon klikk her .

Hvis du trenger hjelp med Team Experience-kontoen, ikke nøl med å ta kontakt med kundebehandlingsteamet vårt!

  • Var denne artikkelen nyttig?

Finner du ikke det du leter etter?