Fjerne en bakgrunn med Shutterstock Editor

Shutterstock Editor er et gratis, enkelt og effektivt grafisk designverktøy som hjelper deg med å redigere og lage vakre bilder. Velg fra vårt bibliotek med millioner av royaltyfrie bilder (eller last opp dine egne) for å lage profesjonelle innlegg i sosiale medier, kampanjer og mer!

Det er enkelt å fjerne bakgrunnen og isolere objekt med Editor.

• Forsikre deg om at bildet du vil jobbe med er valgt ved å klikke på det.

• Bruk verktøypanelet til høyre og klikk på ikonet "Fjern bakgrunn" (det er det som ser ut som et viskelær). Dette vil åpne vinduet for verktøyet fjern bakgrunn. Hvis du ikke klarer å klikke på ikonet, må du forsikre deg om at bildet du vil jobbe med er valgt.

• MERK: Shutterstock-bilder må være lisensiert før bakgrunnen kan fjernes. Hvis bildet ennå ikke er lisensiert, vises en melding om dette. Velg på abonnementet du vil bruke, og klikk på "Lisensier og fortsett"-knappen.

• Når vinduet for verktøyet fjern bakgrunn åpnes, vil det automatisk markere det området som skal fjernes med gult. Det kan ta verktøyet noen sekunder å identifisere bakgrunnen. I panelet på høyre side vil du se en liten forhåndsvisning av det foreslåtte området som skal fjernes. Hvis du er fornøyd med det automatiserte valget, klikker du på "Bruk endringer"-knappen.

• Hvis det foreslåtte valget ikke er helt riktig, kan du bruke verktøyene på høyre panel for å avgrense det valgte området. Bruk "Børste + Legg til"-knappen for å merke hvilke områder du vil beholde og "Børste - Fjern" for å merke hvilke områder du vil fjerne. Bruk glidebryteren Børstestørrelse for å endre størrelsen på børsten. Hvis du klikker på "Tilbake til originalen", tilbakestilles bildet til originalversjonen.

• Når du er fornøyd med valget klikker du på "Bruk"-knappen for å fjerne bakgrunnen og isolere objektet.

• Hvis du vil at det isolerte objektet skal være på en gjennomsiktig bakgrunn, går du til Bakgrunn-delen nederst på verktøypanelet. I rullegardinmenyen som viser Bilde velger du Farge og flytter deretter glidebryteren for lystetthet til 0 %.

• Nå som du fjernet bakgrunnen og isolerte objektet, kan du bruke den på hvilken som helst annen bakgrunn, legge til tekst, filtre eller andre spesialeffekter for å gjøre designet unikt.