Feilsøk problemer med nedlasting og internettforbindelse

På Shutterstock verdsetter vi tiden og pengene dine. Derfor gjør vi vårt beste for å gjøre prosessen brukervennlig og enkel, og å sikre at arkivinnhold alltid er tilgjengelig for deg. Hvis du har problemer med nettstedet, eller innholdet ditt ikke lastes ned, eller du opplever betydelige forsinkelser i nedlastingen, har vi noen feilsøkingstips du kan prøve.

Sjekk Internettforbindelsen din og båndbredden.

Hvis du bruker en trådløs forbindelse, kan du flytte deg nærmere ruteren eller bytte til en kablet forbindelse. Forsikre deg om at andre tjenester som video- og lydstrømming eller anrop, online-spill eller fildeling ikke kjører på nettverket ditt samtidig. Det kan hende at disse tjenestene får båndbreddeprioritet og kan påvirke hastigheten på tilkoblingen din til Shutterstock. Du kan også kontakte din tjenesteleverandør for hjelp.

Sjekk for blokkert tilgang

Hvis tilgangen er blokkert, kan det være en proxy-innstilling, en brannmur eller internettleverandøren. Hvis du har problemer med å få tilgang til nettstedet vårt eller andre domener, vil du kanskje kontakte din IT-hjelp eller internettleverandøren din.

Godta informasjonskapsler

For at Shutterstock skal kjøre riktig, må du godta informasjonskapsler siden nettstedet bruker dem til å fungere. Kontroller at nettleseren din er satt til å godta informasjonskapsler, som brukes til å lagre data og preferanser og er ufarlig for datamaskinen din. Hvordan du godtar informasjonskapsler vil avhenge av nettleseren du bruker, men hver har en enkel måte å endre innstillingene på.

Slette informasjonskapsler og hurtigbuffer

Hvis nettleseren din lagrer midlertidige filer, kan det føre til problemer med nettstedet. Du må tømme informasjonskapsler og hurtigbuffer fra nettleseren. Igjen, de spesifikke trinnene avhenger av nettleseren du bruker, men et raskt internett-søk tar deg til riktig side.

Hvis du sletter hurtigbufferen din og godtar informasjonskapsler, og det fremdeles ikke virker, bytt til en annen nettleser. Dette vil hjelpe deg med å finne ut om det er nettleserens innstillinger som er problemet, eller om det er datamaskinen din. Hvis en ny nettleser ikke fungerer, kan du prøve en annen datamaskin.

Når alt annet feiler

Det er vanskelig for oss å fullt ut feilsøke uten detaljer om problemet, så hvis ingenting av det ovennevnte fungerer, oppfordrer vi deg til å kontakte oss. Inkluder følgende informasjon om mulig:

• Ditt brukernavn/e-postadresse

• Feilmeldingen, hvis du mottok en

• URL-adressen der feilen oppstod

• Skjermbilde av feilmeldingen

• Feilsøkingstrinn du allerede har tatt

• Hvilket operativsystem du bruker

• En liste over nettlesere du har prøvd

Hvis problemene er med å laste ned innhold, inkluderer du også følgende:

• Klippets eller bildets ID-nummer

• Klippets oppløsning eller bildestørrelse

• Din abonnementstype

Laste ned videoer på nytt

Hvis du må laste ned noen klipp eller bilder på nytt, teller de ikke mot de tilgjengelige nedlastingene. Når du har lisensiert innhold, kan du laste det ned så mange ganger du vil.  Finn ut mer om å laste ned tidligere lisensierte bilder og videoerpå nytt.