Enkel- vs. flerbrukerkontoer

Hvis du har et abonnement for en enkelt bruker, betyr det at kun personen som er navngitt på kontoen har tilgang til kontoen og bruksrett til bildefilene. Kontohaveren kan bruke bildene for arbeidsgiveren sin og for personlige prosjekter, men kan ikke dele bildene eller innloggingsdetaljer med andre.

Hvis du trenger tilgang og lisensiering for flere brukere i teamet ditt, tilbyr vi tilpassede Shutterstock-kontoer. Denne kontotypen gir påloggingstilgang og bruksrettighet til så mange brukere du trenger. Tilpassede kontoer gir eksepsjonell verdi, god fortjenestemargin for dine prosjekter og fleksibel nedlasting for å hjelpe teamet til å jobbe effektivt.

Hvis du bestemmer deg for at en tilpasset konto er den riktige løsningen for teamet ditt, kontakt oss med følgende informasjon:

1. Hvor mange mennesker trenger lisensiering og bruk av bilder?
2. Hvordan vil bildene brukes (for eksempel på Internett eller trykte medier, emballasje, trykkopplag, osv.)?
3. Hvor mange bilder vil gruppen din trenge for kommende prosjekter?